JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Γιουβέντους, ο Ελία προσπαθεί να πείσει τον Conte.


Μπορεί να έχασε τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά το εκμεταλλεύεται και συνεχίζει να εργάζεται στο Vinovo με τους συμπαίκτες του για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος για τη συνέχεια του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Eljero Elia δεν είναι στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα φιλικά εναντίον της Ελβετίας και της Γερμανίας, και για την ώρα εργάζεται μόνο στο Vinovo με τη Γιουβέντους. Γνωρίζει ότι για να επανακτήσει τη θέση του στην εθνική ομάδα πρέπει να πείσει πρώτα τον Antonio Conte και να αποκτήσει χώρο και χρόνο συμμετοχής στη Γιουβέντους. Δύο μήνες δεν ήταν αρκετοί για να καλύψει τη διαφορά ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Έτσι, ο Ελία προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτές τις δύο εβδομάδες και να καταφέρει μέσα από τις προπονήσεις με τους συντρόφους του να είναι πανέτοιμος και στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Ολλανδός ανεβάζει λοιπόν στροφές στις προπονήσεις της ομάδας : δεν του λείπει η ταχύτητα, αν μη τι άλλο, πρόκειται να τελειοποιηθεί. Αλλά ο Ελία, προσπαθεί να κατανοήσει και να ακολουθεί αυτά που ζητάει ο Conte. Ο παίκτης είναι αισιόδοξος από τη φύση του, αν και περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξεπεράσει τη μεγάλη δυσκολία που περνάει και να είναι σε θέση να εμφανιστεί δυνατός αγωνιζόμενος στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση είναι κοντά στον παίκτη και ο παίκτης έχει διευκρινίσει τη θέση του με την εταιρεία. Ο σύλλογος και το προπονητικό επιτελείο είναι ευχαριστημένοι με τις δηλώσεις του Eljero, μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση. Επιπλέον, αυτό το καλοκαίρι μετά τις δαπάνες 9 εκατ. ευρώ, συν ένα μπόνους για την απόκτηση του παίκτη, ο Beppe Marotta αποσκοπεί στην προστασία αυτής της επένδυσης.

Ο Conte απ’ την πλευρά του, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά τον Ελία στην Κατάνια, δείχνει ότι ο χρόνος θα έρθει και για αυτόν να παίξει με την ομάδα : «Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στην Γιουβέντους. Και μην ξεχνάτε ότι έχει έρθει εδώ πρόσφατα. Θα πρέπει μόνο να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και να συνεργάζεται με την ομάδα, με επίκεντρο το παιχνίδι και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του προσφέρονται».

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

Einai krima pantws tetoios paixths na mhn agwnizetai..prepei kapoia stigmh na ton 3ekinhsei..tespa ypomonh paixtara mou. Ta exoume 3anapei allwste.