JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Premier League δεν είναι το μόνο πρωτάθλημα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του Άλεξ. Ωστόσο, το πιο ενεργό ενδιαφέρων έρχετε από κλαμπ της Αγγλία για τον Alessandro Del Piero . Σύμφωνα με δημοσίευμα στην «Daily Star» σήμερα, ο αρχηγός της Γιουβέντους , ο οποίος προχθές γιόρτασε τα 37α γενέθλια του, είναι στο στόχαστρο της Μπλάκμπερν. Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, ο Del Piero θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για την Μπλάκμπερν, των οποίων οι οπαδοί είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις των αγαπημένων τους για εβδομάδες και έχουν βάλει στο στόχαστρο τον προπονητής Steve Kean.





Ένας άλλος παίκτης της Γιούβε που φαίνεται ότι η περιπέτεια του με τη Γιουβέντους τελείωσε είναι ο Vincenzo Iaquinta (32) που όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Calabrese επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, μετά τον τραυματισμό του, θα αφήσει την Μεγάλη Κυρία κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, και σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Mattino» , η Νάπολι θα είναι έτοιμη να τον δεχθεί. Οι Ναπολιτάνοι, στην πραγματικότητα, ψάχνουν για έναν επιθετικό με αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέση να βοηθήσει άμεσα τον Edison Cavani και η Γιουβέντους σίγουρα δεν αντιτίθενται στην πώληση. Η μόνη αμφιβολία που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι της Νάπολι είναι ότι ο Iaquinta είναι αβέβαιο αν έχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση και το ότι συχνά τραυματίζεται.


Εκτός από αποχωρήσεις όμως η Γιουβέντους σκέφτεται και την ενίσχυση της. Στο τραπέζι υπάρχουν εκτός από τα ονόματα των Rhodolfo και Elkeson και το όνομα του Dede , αμυντικού της Vasco da Gama που θεωρείται από τους ειδικούς ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας. Μόλις πριν από λίγες ώρες, ο Ντεντέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης στο Coppa Sudamericana του συλλόγου του κατά της 'Universitario Lima. Και το πιο σημαντικό, το έκανε κάτω από τα μάτια του Fabio Guild, το δεξί χέρι του Beppe Marotta , που πέταξε στη Βραζιλία πριν από λίγες μέρες για να δει και να διερευνήσει την αγορά.

Το παιχνίδι παίζεται από τον Ντεντέ, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύεται σήμερα «Tuttosport», επιβεβαίωσε όλα τα καλά που έχουν ειπωθεί γι 'αυτόν τους τελευταίους μήνες, και κατά συνέπεια θα περάσει στην κορυφή των προτιμήσεων για τη θέση στην άμυνα της Γιούβε με εναλλακτική τον Rhodolfo, που κατά τους τελευταίους μήνες θα ήταν αυτός που θα φορούσε τη φανέλα της Γιουβέντους τον Ιανουάριο.

Μέσα στις επόμενες ώρες, ο Guild θα περάσει να παρακολουθεί στενά και τον Rhodolfo της Sao Paolo και στη συνέχεια θα στραφεί στον Elkeson, τον μέσο της Botafogo.

4 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Λοιπον να σας δωσω εδω καποιες πληροφοριες για αυτους του παικτες σε περιπτωση που δεν του ξερετε....
Dede:Vasco Da Gama.23(θα γινει 24 τον Δεκεμβριο)χρονων.Ενα θηριο υψους 1,93.Τιμη δεν γνωριζω αλλα δε το κοβω να ειναι φτηνος.Εδω και ενα σχετικο βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=HRDwnsoiumM

Rhodolfo:Sao Paulo.25 χρονων με υψος 1,93 και αυτος.Αυτος μας ειναι πιο γνωστος επιδη εχει ακουστει ξανα.Η τιμη του απ οτιθ θυμαμαι γυρω στο 10ρι ηταν.Σχετικο βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=YjeJ_fmrwow

Elkerson:Botafogo.22 χρονων.Υψος 1,79.Κεντρικο χαφ αλλα δεν ιναι κοφτης ειναι πιο δημιουργικο χαφ πιο πολυ δεκαρι τον λες.Νταξει 10ρι Βραζιλιανος και θεαματικςσ τριπλες και αριστη τεχνικη καταρτιση πανε μαζι.Σχετικο βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=YjeJ_fmrwow

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Tον αθλιο κουτσο,στραβο και βυσματουχο ποτε θα τον στειλουμε μακρυα απο το Τορινο?
Μη ρωτησετε ποιος...ενας ειναι!

Xristos είπε...

to kseroume dimitri. xaxaxaxaxaxa. enas pou foraei pleon to no 11

Stelios είπε...

megalo la8os kata th gnwmh mou na paroume amuntikous apo brasil... giati polu apla den kseroun ti shmainei amuna ekei pera !