JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Νάπολι - Γιουβέντους, Πλατινί: "Η Γιουβέντους έχει βρει το νικητήριο DNA"


O Μισέλ Πλατινί , πρώην νούμερο 10 της Γιουβέντους και νυν πρόεδρος της UEFA, μίλησε στην εφημερίδα «The Morning» με αφορμή τον αγώνα μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους, που ήταν πάντα ένα από τα παιχνίδια που τραβούσαν πάντα το ενδιαφέρον στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Αντίπαλοι ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο, όχι έξω από αυτό. Είχαμε διαφορετικούς τρόπους ζωής, αλλά υπήρχε μεγάλο σεβασμό» - λέει υπενθυμίζοντας τις μονομαχίες του με τον Μαραντόνα -.

Ανάμεσα στα παιχνίδια που τα περισσότερα έχουν παραμείνει στη μνήμη του Μισέλ Πλατινί το 1985 υπάρχει ένα που φαίνεται να ξεχωρίζει : «Θυμάμαι ότι μια Κυριακή του 1985. Η Γιουβέντους έχασε στη Νάπολη, είχαμε κερδίσει τα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλαμε νίκη να συνδυαστούν με ένα ιστορικό ρεκόρ, η Νάπολι ήταν πλήρης. Ο Μαραντόνα μας έβαλε ένα γκολ και χάσαμε. Αν και νομίζω ότι από αυτά τα παιχνίδια, που μπορώ να σκεφτώ στην καριέρα μου, δεν είναι κάτι ωραίο, είναι δύσκολο, αλλά μετά από πολλά χρόνια μου έχει αφήσει μια όμορφη ανάμνηση. Υπήρχε ένα εχθρικό κλίμα στη Νάπολη γιατί δεν θεωρήθηκε ένα παιχνίδι, αλλά «το παιχνίδι» από τους οπαδούς. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 δεν ήταν το πρωτάθλημα η πρόκληση, αυτό έγινε μετά την άφιξη του Μαραντόνα. Είχανε την μεγάλη τους αντίπαλο, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, αστεία κατά κάποιο τρόπο ακόμα και από τους αντιπάλους. Θυμάμαι τις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων και ηλικιωμένων γυναικών, που έβγαιναν στα μπαλκόνια, όταν περνούσαμε και έλεγαν διάφορα για τη Γιουβέντους και είπαμε έτσι ....»

Στη συνέχεια, ο πρώην πλέι μέικερ της Γιουβέντους προβλέπει για το παιχνίδι αύριο το βράδυ στο San Paolo: «Στο ιταλικό πρωτάθλημα υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι όπως Μίλαν, Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι, η οποία Νάπολι έχει επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια και το κάνει πολύ καλά. Υπάρχουν κύκλοι στο πρωτάθλημα και μερικές φορές και εκπλήξεις : Θυμάμαι μια χρονιά, το πρωτάθλημα το κέρδισε η Βερόνα. Αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους παρέμεινε στην κορυφή του Καμπιονάτο, πιστεύω πως έχει βρει το χαρακτήρα της που είχε χάσει τις τελευταίες σεζόν. Είδα το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ίντερ στο Μιλάνο από την τηλεόραση. Ο χαρακτήρας του νικητή είναι στο DNA της Γιουβέντους, είχα επίσης το δικό μου : αυτό είναι απολύτως ασπρόμαυρο. Μην με ρωτάτε πώς θα τελειώσει το ματς δεν χωράνε προβλέψεις, όμως, δεν νομίζω ότι μπορώ να το δω γιατί έχω μια δέσμευση στη Νορβηγία. Ίσως αν βρω λίγο χρόνο και μια τηλεόραση» , λέει ο Μισέλ Πλατινί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗς