JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Vidal : Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για Κόντε.


Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι βασικός και αναντικατάστατος της μεσαία γραμμή της Γιουβέντους, και ο Χιλιάνος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της ομάδας, Αντόνιο Κόντε. Επίσης θυμήθηκε την καλοκαιρινή του μεταγραφή, αφού η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Νάπολι, η οποία τον είχε προσεγγίσει αρχικά, όταν ήταν στην Λεβερκούζεν.

Οι «μπιανκονέρι» απέκτησαν το καλοκαίρι τον Βιντάλ από την Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας μάχη με την Μπάγερν Μονάχου και τη Νάπολι, με τον Χιλιανό να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο Καμπιονάτο.

«Μου αρέσει πολύ ο προπονητής μας. Εξηγεί τα πάντα όσα ζητάει από εμάς. Είναι χαρά μου να προπονούμαι μαζί του, ενώ έχει το μυαλό του μόνο στην νίκη. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής», τόνισε αρχικά ο Βιντάλ για τον Κόντε.

«Υπήρχαν φήμες για Νάπολι, αλλά η προσφορά της Μπάγερν ήταν σοβαρή και ξεχώρισε. Ωστόσο, η Γιουβέντους έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα. Επίσης εδώ έχω σπουδαίους συμπαίκτες, όπως ο Αντρέα Πίρλο και ο Κλαούντιο Μαρκίσιο».

Και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς που θα διεξαχθεί στο San Paolo:

«Θα είναι δύσκολο ματς, αυτό εναντίον της Νάπολι. Πρόκειται για φιλόδοξη ομάδα, η οποία θέλει νίκη, για να ξεπεράσει την ήττα από την Μπάγερν. Εμείς, από την πλευρά μας, στοχεύουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: