JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Conte: "Είμαι περήφανος για τα παλικάρια μου"


Ομάδα με τεράστια καρδιά. Αυτό ήταν το επιπλέον όπλο στο οπλοστάσιό της Γιουβέντους χθες το βράδυ στο San Paolo. Και ο Antonio Conte εκτιμά πραγματικά αυτό το είδος του όπλου : «Μπορεί να είναι τεχνικά δυνατή, αλλά χωρίς μεγάλες ηθικές αξίες δεν θα ήμασταν σε θέση να αντέξουμε σε αυτό το παιχνίδι, επίσης ήταν πιθανό να κερδίσουμε»

Και η Γιουβέντους έδειξε αυτές τις δυνατότητες οι οποίες, μαζί με την τεχνική των παικτών και με την τακτική γνώση που έχει ο προπονητής της, έκανε απολύτως τη διαφορά: «Στην αρχή, ήταν δύσκολο γιατί ξεκινήσαμε κάπως χαλαρά. Φάνηκε ότι θέλαμε να τους αφήσουμε να έχουν λίγο χώρο. Είχαν ένα καλό διάστημα και σκόραραν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στη μη συγκέντρωση από την πλευρά μας. Νομίζω ότι με δύο γκολ πίσω, ειδικά στο San Paolo, θα είχε χάσει οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς όμως, ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας, και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια με τη μεγάλη καρδιά μας, αυτό είναι αρκετά γενναίο. Και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής τους».

Η ικανοποίηση του Conte ήταν γενική και δεν του επέτρεψε να δώσει πάρα πολύ βάρος σε κάποια αμυντικά λάθη :
«Θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι όταν ένα παιχνίδι είναι δύσκολο, υπάρχει πάντα μια λάθος κίνηση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι Play Station, και υπάρχει μια σαφής διαφορά, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που βιώνουν οι παίκτες αλλά και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Για παράδειγμα, στο δεύτερο γκολ του Pandev, ο Bonucci προσπάθησε να φτάσει τη μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Αλλά τα λάθη δεν πρέπει να καταδικάζουν αυτούς που τα κάνουν, αλλά θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για να βελτιωνόμαστε. Επιπλέον, όταν υπάρχει μεγάλη διάθεση από αυτά τα παλικάρια, τα λάθη μπορούν να γίνουν ανεκτά ...»

1 σχόλιο:

Stelios είπε...

tou aksizoun 8erma sugxarhthria pou pisteuei stous paiktes tou k eidika ston pepe pou se pollous den aresei k viazontai na doun ton mikro elia, alla telika autos ton dikaiwnei! na loipon pou o mister kati kserei parapanw! gi auto kala lene osa kserei o noikokurhs den ta kserei o kosmos olos!!!