JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κόντε : "Δείξαμε μεγάλη ωριμότητα".


Ο Αντόνιο Κόντε πρόσφερε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Αντρέα Πίρλο και αναγνώρισε την ωριμότητα, την οποία επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στην Λάτσιο.

Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα και από το Ολίμπικο κερδίζοντας τη Λάτσιο με 1-0, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, όπως υπογράμμισε ο Κόντε:

«Είμαστε χαρούμενοι επειδή κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία προσπάθησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Σε αυτό το ματς εξετάστηκε ο βαθμός της ωριμότητάς μας. Δυσκολευτήκαμε σε πολλά σημεία της αναμέτρησης, αλλά πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Ο προπονητής της «Κυρίας» ήθελε το 2-0, ώστε να αποφύγει το 1-1, κάτι που μοιράστηκε με τους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού:

«Είπα στα παιδιά να μην υπερασπιστούν το 1-0, αλλά να κυνηγήσουν το δεύτερο γκολ. Στην πρώτη περίπτωση θα χάναμε το ματς. Η αποστολή δεν ήταν εύκολη, αλλά τα καταφέραμε».

Και κατέληξε στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος... έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο (26/11) ματς του ιταλικού πρωταθλήματος:

«Οι επιτυχίες μας οφείλονται στους ποδοσφαιριστές. Σήμερα θα δώσω ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό της τελευταίας στιγμής, για να μας βοηθήσει. Είναι σημαντικός για εμάς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: