JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο De Ceglie σε εκδήλωση για την καταπολέμηση του διαβήτη.


Η Γιουβέντους κοντά στα άτομα με διαβήτη, και σε όσους θέλουν να είναι ενήμεροι για αυτή τη χρόνια πάθηση, δείχνει όπως πάντα το κοινωνικό της πρόσωπο που δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να βοηθήσει στην καλύτερη ενημέρωση όλων. Χθες το απόγευμα στην Piazza San Carlo στο Τορίνο, ο Paolo De Ceglie έδωσε το παρόν και έθεσε τον εαυτό του να προωθήσει την καταπολέμηση του διαβήτη, με την ευκαιρία της εκδήλωσης που διοργανώνονται για να ενημερώσουμε τον κόσμο, ιδίως για την πρόληψη μέσω της υιοθέτησης ενός σωστού τρόπου ζωής.
Σήμερα, σε πάνω από 500 πλατείες, στην Ιταλία γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα για το Διαβήτη και στο Τορίνο οργανώθηκαν αρκετές πρωτοβουλίες . Ο De Ceglie συμμετείχε στη σύσκεψη που διοργανώθηκε από την Ιταλική Ένωση Επιστημονικών Εταιρειών (AMD,SID και OSDI), σε συνεργασία με τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό.

Τρεις μεγάλες σκηνές ήταν τοποθετημένες στην Piazza San Carlo, όπου το κοινό είχε τη δυνατότητα να κάνει δωρεάν μετρήσεις γλυκόζης αίματος και μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Επιπλέον, υπήρχε ένα εκπαιδευτικό προσωπικό για να δώσει συμβουλές για τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε και σωστές πληροφορίες για τη σημασία της σωματικής άσκησης στην πρόληψη και τη θεραπεία αυτής της ασθένειας. Και σχετικά με αυτό το τελευταίο θέμα, ο Bianconero αμυντικός έδωσε την προσφορά του : με την παρουσία και τη διαθεσιμότητα του, βοήθησε το κοινό να κατανοήσει την αξία που έχει ο ασφαλής τρόπο ζωής, η σωστή διατροφή και μια σταθερή συμμετοχή στα σπορ για την καταπολέμηση του διαβήτη.