JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Del Piero προς Cassano : "Περαστικά θα σε δούμε στο γήπεδο"


Ο αρχηγός της Γιουβέντους έχει στείλει μια ευχή για ταχεία ανάρρωση στον επιθετικό της Μίλαν μέσω του προφίλ του στο Facebook, ο Alex είναι πολύ ευαίσθητος σε θέματα υγείας και τραυματισμών μιας και είχε και ο ίδιος παλιότερα ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Ακόμα δεν έχουμε επίσημο δελτίο της AC Milan σχετικά με την κατάσταση του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες στο Μιλάνο. Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να έρχονται μηνύματα αλληλεγγύης για τον παίκτη της Μίλαν και δεν θα μπορούσε να λείπει του Alessandro Del Piero « ..! Τις καλύτερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση προς τον Antonio Cassano ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα στο γήπεδο. Καλή τύχη Ale », έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο αρχηγός της Γιουβέντους.

Επίσκεψη του Lapo Elkann - Επίσκεψη μισής ώρας στο Αντόνιο Κασάνο από τον Lapo Elkann, ο οποίος έφυγε από το Τμήμα Νευρολογίας του Νοσοκομείου χωρίς να απαντήσει σε εκείνους που ζητούσαν να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε στο νοσοκομείο ο επιθετικός της Μίλαν. Ο Elkann είναι φίλος και θαυμαστής του Κασάνο και στο παρελθόν δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να τον δει να παίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: