JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Moggi : "Del Piero-Γιουβέντους; Είμαστε στους τίτλους τέλους"


O Lucciano Moggi μιλάει για το θέμα που έχει προκύψει με τον Del Piero και την παραμονή του η όχι στην Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν : «Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι υπάρχουν δυνατότητες για μια ανανέωση, και νομίζω ότι αυτή είναι μια λάθος κίνηση από την εταιρεία, θα έλεγα πως η σχέση του Del Piero και της Γιουβέντους θα τελειώσει φέτος»

Αναλυτικά ο Moggi δήλωσε : «Προς το παρόν δεν νομίζω ότι υπάρχουν δυνατότητες για ανανέωση της σύμβασης του Del Piero με τη Γιουβέντους και νομίζω ότι αυτή είναι μια λάθος κίνηση από την εταιρεία προς τον Del Piero που είναι και θα είναι πάντα σημαντικός για την ομάδα». Αυτά είναι τα λόγια του Luciamo Moggi στο Radio Mana Mana Sport 24.

Και συνέχισε λέγοντας : «Η κλάση του παίκτη δεν είναι υπό εξέταση. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει καλή χρήση του Del Piero και είναι κρίμα να παίζει τα τελευταία 5 λεπτά στα παιχνίδια, δεν αξίζει για τη σημαία της Γιουβέντους».

Τελειώνοντας είπε ότι βλέπει πως η σχέση Del Piero Γιουβέντους θα τελειώσει το καλοκαίρι : «Αν θα έπρεπε να κάνω μια εκτενή ανάλυση στο θέμα, λαμβάνοντας υπόψη τα λόγια των Agnelli πριν από λίγο καιρό και Del Piero στην συνέντευξη του στην «El Pais», θα έλεγα ότι η σχέση ανάμεσα σε αυτόν και τη Γιουβέντους θα ολοκληρωθεί εφέτος». Καταλήγει ο Moggi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: