JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Καπέλο: «Conte ανερχόμενος προπονητής. Juve η αγαπημένη μου».


Η Γιουβέντους, επειδή δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνίζεται μόνο για το σκουντέτο και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να τα καταφέρει με τη Μίλαν να ακολουθεί από κοντά και η Νάπολι μέσα στο κόλπο.

Γιουβέντους, Μίλαν και Νάπολι: αυτά είναι τα φαβορί για τον τίτλο, σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο που πιστεύει ότι θα μετρήσει επίσης και η ενέργεια που δαπανάται από αυτούς που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, αλλά αυτές οι τρεις ομάδες (Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι) θα παλέψουν για τον τίτλο μέχρι τέλους. Η Μίλαν έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά επίσης έχει να δώσει και τα περισσότερα ματς τη φετινή σεζόν. Είναι αρκετά δυνατοί και έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην κορυφή», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Η Νάπολι επίσης πρέπει να συνηθίσει να διαχειρίζεται την κούραση, η οποία σε επηρεάζει όταν παίρνει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους δεν συμμετέχει στην Ευρώπη και αυτό τη βοηθάει ώστε να είναι ξεκούραση και συγκεντρωμένη και επίσης να είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά τον Πίρλο, η Μίλαν αποφάσισε να τον αφήσει να φύγει και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για την ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του», σημείωσε ο Καπέλο. Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας ήταν ομιλητής σε ένα συνέδριο στο Φόρουμ Wyscout, στο Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: