JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ιταλία: Ο Μπουφόν νιώθει νοσταλγία για "Rossi και Cassano"


«Μας λείπουν - είπε ο αρχηγός από το Coverciano όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα της Ιταλίας - επειδή μας έχουν δώσει πάντα ένα χέρι βοηθείας από τεχνικής άποψης, την προσωπικότητα και την εμπειρία τους : η επιθυμία μου είναι να επιστρέψουν και να είναι έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

«Giuseppe Rossi και Antonio Cassano μας λείπουν επειδή μας δίνουν πάντα ένα χέρι βοήθειας από τεχνικής άποψης, επίσης λείπει η προσωπικότητα και η εμπειρία τους, εύχομαι πως θα επανέλθουμε σύντομα. Ελπίζω να είναι έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να είναι μαζί μας». Ο αρχηγός των Αzzuri, Gigi Buffon, κρατά την πόρτα ανοιχτή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία και την Ουκρανία και στους δύο μεγάλους απόντες της ομάδας. Εν τω μεταξύ, η Ιταλία ετοιμάζετε για το φιλικό με την Πολωνία (Wroclaw Παρασκευή, 11 του Νοέμβρη, πρόβα τζενεράλε για το 2012) και Ουρουγουάη (Τρίτη, 15 στη Ρώμη).

CASSANO – «Ο Cassano είναι ένα πληθωρικό από τη φύση του άτομο, δεν περνάει απαρατήρητος. Έχουμε χάσει κάτι πολύτιμο, γιατί μας έδινε μια νότα χαράς, μια δόση τρέλας προς τη σωστή δοσολογία, η οποία ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για όλους μας».

ZOFF – Ο Μπουφόν, εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται να φτάσει τον Dino Zoff από άποψη συμμετοχών στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, μέχρι τώρα ο Buffon έχει 110 έναντι 112 του Zoff. «Ίσως δύο ή τρία χρόνια πριν θα σας είχα πει ότι μια μέρα θα ήθελα να φτάσω τον Zoff, σίγουρα δεκατέσσερα χρόνια πριν, όταν άρχισα στη εθνική ομάδα αυτό ήταν ένα όνειρο και ήξερα ότι θα περάσει πολύ καιρός για να καταφέρω κάτι τέτοιο, τώρα είμαι πολύ κοντά». Περισσότερες συμμετοχές από τον Zoff, στον ειδικό κατάλογο, έχουν μόνο ο Φάμπιο Καναβάρο (136 εμφανίσεις) και Πάολο Μαλντίνι (126).

ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ CONTE– Ο Gigi Buffon, αρχηγός της Ιταλίας και το σύμβολο της Γιουβέντους, λέει για τον προπονητή του στη Γιούβε. «Ο ρόλος του Conte τώρα είναι διαφορετικό: έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο έργο, λυπάμαι που πρέπει να σταματήσουμε για 10 ημέρες, αλλά στη συνέχεια ο καθένας αισθάνεται ωραία να έχει ένα παίκτη του που θα είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα».

"ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ" – Ο Μπουφόν δήλωσε για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Νάπολι : «Αντιμέτωποι με ένα γεγονός μεγάλης σημασίας, όπως είναι αυτές οι θύελλες που δημιουργούν τέτοια προβλήματα, αντιμετωπίζοντας το θάνατο έξι ανθρώπων στη Γένοβα πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει την ταπεινότητα να μπει σε δεύτερη μοίρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: