JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

O Capitano για πάντα στη JUVE. Ξεκαθαρίστε το τώρα.


Δεν ξέρω τη γίνεται εκεί στην ομάδα με το θέμα του αρχηγού μας και του παίκτη που έδωσε όλη την ποδοσφαιρική του ζωή στην ομάδα και δήλωσε στο TG1 πως θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και μετά της 30 Ιουνίου οπότε και τελειώνει το συμβόλαιο του, χαρακτηριστικά είπε :



«Το μέλλον μου από τις 30 Ιουνίου 2012 και μετά θα είναι ποδοσφαιριστή. Τότε θα έχω περισσότερο χρόνο να σκεφθώ. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μονάχα τις τωρινές εξελίξεις, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω το μέλλον μου», περιμένω όπως φαντάζομαι και όλοι η φίλοι της Γιούβε να βγει η διοίκηση και να ξεκαθαρίσει το θέμα άμεσα χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα μετά και τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητα περί ενδιαφέρων της Μίλαν. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ γιατί θα ισοδυναμεί με προδοσία απέναντι στα εκατομμύρια οπαδών της Γιουβέντους.


Βγείτε τώρα και ανακοινώστε ότι ο Grande Capitano θα τελειώσει την λαμπρή καριέρα του στη Γιούβε που τόσα χρόνια υπηρέτησε με μεγάλη αφοσίωση και θα αγωνίζεται σε αυτήν όσο το λέει η καρδιά του, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ και πιστεύω ότι αυτό περιμένουμε όλοι μας από τον πρόεδρο Ανιέλι.

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Kati tetoia gegonota mono kalo den kanoun sthn omada.Prepei na stamathsei auto...ase pou xalane kai thn hremia ths JUVE...autoi oi dhmosiovlaxoi telika den lene na valoune mualo...Agneli sunel8e ki esu kai oloi ths dioikhshs...

Capitano per sempre JUVENTINO.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ετσι ακριβως!Θα ναι ντροπη για την ιστορια του συλλογου να τελειωσεις ετσι εναν ανθρωπο που τιμησε την ομαδα στα ευκολα,στα δυσκολα,στην σεριε b οταν καποιοι δεν υπηρχαν καν στην Γιουβεντους!ελπιζω να λογικευτει ο Ανιελι και να διορθωσει το εγκλημα που παει να κανει!