JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Το μέλλον του μακριά από το Τορίνο ?. Ο Μήλος έχει απορρίψει ήδη δύο προσφορές, αλλά ...;"


Οι συμμετοχές του Milos Krasic στην ομάδα είναι πολύ λίγες σε σχέση με πέρυσι και το μέλλον του στη Γιουβέντους είναι δυσοίωνο, ο παίκτης βιώνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να μπορεί να πείσει με την απόδοση του τον προπονητή της Γιουβέντους και αυτό τον φέρνει σε πολλή δύσκολη θέση.

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πολλούς θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη, και ειδικά στην Premier League και τη Bundesliga, αλλά ένας από τους δικηγόρους του, ο Degian Joksimovic, προβαίνει σε απολογισμό της κατάστασης του πελάτη του στο site “Calciomercato.com” και προειδεάζει για το τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο χρονικό διάστημα με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους : «Borussia; Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό, για τον ίδιο λόγο ο παίκτης έχει ήδη απορρίψει δύο σημαντικές προσφορές και δεν νομίζω ότι η Borussia, από οικονομική σκοπιά, μπορεί να ανταγωνιστεί, στο μέλλον θα δούμε:.. όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στους επόμενους δύο μήνες. Εάν επιστρέψει και αρχίσει να παίζει με τη Γιουβέντους θα μπορούσε να παραμείνει στην Ιταλία, αλλιώς θα αναγκαστεί να φύγει. Για πού; σίγουρα θα πάει σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπως το αγγλικό, αλλά και το γερμανικό».

Η ιστορία αγάπης μεταξύ Krasic και Γιουβέντους μήπως έχουν ήδη έρθει σε ένα τέλος; Θα το δείξει ο καιρός.

3 σχόλια:

Xristos είπε...

malakia an ton dosoun ton krasic

Ανώνυμος είπε...

Αν τελικά αποφασίσουν να τον δώσουν ας επενδύσουν τα χρήματα που θα βγάλουν σε κάποιον καλύτερο από τον Milos και αυτός είναι ο Hazard..
Delpi

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Παντως ειναι φοβερο το πως καταφερνουμε στην γιουβε να εχουμε υπ ατμον παικτες επιβεβαιωμενης αξιας αν τελικα κανουν κανενα 'εγκλημα' και ντεφορμαριστουν!Ας υποθεσουμε οτι τελικα παιρνουμε τον Ηαζαρντ και μετα απο ενα χρονο περναει και αυτος το δικο του ντεφορμαρισμα θα τον εχουμε και αυτον για διωξιμο με σκοπο να παρουμε καποιον αλλο ανατελλοντα σταρ?Σορρυ αλλα δεν ειναι πλανο σοβαρης και μεγαλης ομαδας αυτο!Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να δουλεψει το προπονητικο τιμ τον κρασιτς και να προσπαθησει να ξαναφερει τον παικτη στα ψηλα στανταρ αποδοσης του και σταματησουν μια και καλη την μεταγραφολογια του!
Εν τω μεταξυ παικτες επιβεβαιωμενα παντελως αταλαντοι ειναι αθικτοι στο ροστερ και παιζουν περισσοτερο απο αυτον!ανεξηγητη λογικη!