JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Conte : "Φαβορί είναι η Νάπολι"


Το «Σαν Πάολο» ετοιμάζεται για το Νάπολι-Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής, με τους προπονητές των δύο ομάδων να... αρνούνται τον τίτλο του φαβορί! Ο Βάλτερ Ματζάρι τόνισε πως η Μεγάλη Κυρία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, για να απαντήσει ο Αντόνιο Κόντε ότι το ματς της Κυριακής είναι το πιο δύσκολο από όσα έχει δώσει ως τώρα η Γιούβε.

Την αρχή έκανε ο Ματζάρι, ο οποίος προσέδωσε τον τίτλο του φαβορί στη Γιουβέντους:
«Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ανασυνταχθούμε μετά το ματς με την Μπάγερν ώστε να αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους, που είναι η πιο οργανωμένη ομάδα αυτή τη στιγμή. Το τι έγινε την τελευταία διετία δεν μετράει γιατί η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους και αυτό σημαίνει ότι πάντα στοχεύει στην κορυφή. Η διοίκηση των Μπιανκονέρι έκανε πολύ καλές κινήσεις και ο Κόντε είναι άριστος στη δουλειά του. Αυτή τη στιγμή σίγουρα η Γιούβε είναι το φαβορί για το μεταξύ μας ματς. Οσο για το Scudetto, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.
Πρέπει να πω, πάντως, ότι ο Κόντε μού θυμίζει τον εαυτό μου στο ξεκίνημά μου στην προπονητική. Η διαφορά είναι ότι αυτός ζει ακόμη πιο έντονα τους αγώνες. Πιστεύω ότι αυτό είναι και το σωστό. Να υπάρχει, δηλαδή, στην ομάδα ένας προπονητής που θα τους έχει πάντα όλους έτοιμους ανά πάσα στιγμή».


Κόντε: «Το πιο δύσκολο ματς»!

Από την πλευρά της Γιουβέντους, πάντως, ο Αντόνιο Κόντε χαρακτήρισε τον αγώνα της Κυριακής στο «Σαν Πάολο» ως τον δυσκολότερο που έχει δώσει ως τώρα η Μεγάλη Κυρία, η οποία μετράει το 2Χ2 κόντρα σε Μίλαν και Ίντερ.

«Είδα τον αγώνα της Νάπολι με την Μπάγερν την Τετάρτη και έδειξαν τη δύναμή τους μετά το κακό ξεκίνημα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παλέψεις ως το τέλος, ευρισκόμενος πίσω με 3-0 από νωρίς. Δεν είπα τυχαία στην αρχή της σεζόν ότι η Νάπολι είναι από τους διεκδικητές του Scudetto. Είναι ολοφάνερη η δουλειά που έχει γίνει αρχικά από τον Έντι Ρέγια και στη συνέχεια από τον Βάλτερ Ματζάρι. Είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας με την Μπάγερν μεσοβδόμαδα δεν έχει επηρεάσει σε κανέναν τομέα τη Νάπολι, γιατί όλοι στην πόλη τους περιμένουν πώς και πώς το ματς με τη Γιουβέντους.

Σέβομαι τον Ματζάρι, σέβομαι τη Νάπολι πάρα πολύ, αλλά δεν φοβόμαστε και ο στόχος μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο Σαν Πάολο. Τους έχουμε μελετήσει και ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους».

Τέλος, ο Κόντε ρωτήθηκε και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ο οποίος έχει αγωνιστεί ελάχιστα ως τώρα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Κανείς δεν αγαπάει τη Γιουβέντους περισσότερο από εμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σκέφτομαι ως οπαδός. Είμαι εδώ για να δουλέψω ως προπονητής. Πληρώνομαι για να επαναφέρω την ομάδα εκεί που αξίζει και αυτό σημαίνει ότι θα παίρνω αποφάσεις ως προπονητής και όχι ως οπαδός. Έχω πολλές επιλογές και πρέπει να παίρνω αποφάσεις, τις οποίες κάποιοι μπορεί να τις θεωρούν και λανθασμένες. Καταλαβαίνω ότι όλοι όσοι αγαπάνε τη Γιουβέντους έχουν και την άποψή τους, αλλά για όσο θα είμαι ο προπονητής της ομάδας, τις αποφάσεις θα τις παίρνω εγώ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: