JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Juventus Store, o παράδεισος του κάθε οπαδού.!!!


Ο παράδεισος κάθε οπαδού της Γιουβέντους – αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καθορίσει κάποιος το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Γιουβέντους που άνοιξε τις πόρτες του χθες το βράδυ στο Τορίνο. Ένας χώρος πάνω από 550 τετραγωνικά μέτρα, είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στην Ιταλία αφιερωμένο σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Οτιδήποτε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κάποιος που έχει σχεδιαστεί για τη Γιουβέντους μπορεί να το βρει εκεί. Και η θέση του είναι ιδανική, βρίσκεται στο Area12, το εμπορικό κέντρο δίπλα στο Juventus Stadium. Επιπλέον, θα είναι το μοναδικό κατάστημα που διαθέτει άμεση πρόσβαση τόσο προς το στάδιο όσο και προς το μουσείο, που πρόκειται να παρουσιαστεί εντός των προσεχών μηνών.

Περνώντας την είσοδο του καταστήματος οι φίλαθλοι μπαίνουν σε έναν μεγάλο ασπρόμαυρο κόσμο. Το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων προϊόντων είναι σχεδόν ατελείωτο. Από φανέλες ποδοσφαίρου, ποδοσφαιρικά είδη (μπάλες, περικνημίδες, γάντια τερματοφύλακα. Κ.α.) μέχρι μαξιλαράκια, αθλητικές φόρμες, παπούτσια, πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών, κούπες, και τα επίσημα βιβλία του συλλόγου... Υπάρχουν ακόμη και προιόντα από θρυλικού και διάσημους αντιπάλους της Γιουβέντους όπως : Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης ...

Εκτός από τις αγορές τους, όλοι οι φίλαθλοι θα είναι επίσης σε θέση να προσαρμόσουν τη φανέλα η ότι άλλο θα επιλέξουν να αγοράσουν από τη μπουτίκ θα μπορούν να έχουν το δικό τους όνομα στα ρούχα με τον ίδιο τρόπο όπως και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Μια εκπληκτική καινοτομία, η οποία εξέπληξε, επίσης, όσους συμμετείχαν στο άνοιγμα του καταστήματος. Την Γιουβέντους εκπροσώπησαν σήμερα το βράδυ ο Antonio Conte, και έξι παίκτες (Barzagli, Bonucci, Marchisio, Motta, Quagliarella και Vucinic), o Τεχνικός Διευθυντής Giuseppe Marotta και ο Πρόεδρος Agnelli, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.
«Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», τόνισε αρχικά ο Πρόεδρος. «Ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν από χρόνια έχει γίνει πραγματικότητα μέσω της συνεργασίας μας με τη Nike. Μετά το άνοιγμα του σταδίου και το άνοιγμα του Area12, εδώ είναι ένας ακόμη πόλος συγκέντρωσης για όλους τους οπαδούς Γιουβέντους που θα έρθει να επισκευτούν το Juventus Stadium. Είναι άλλο ένα βήμα το οποίο μας επιτρέπει να συμβαδίσουμε με τους ευρωπαίους ανταγωνιστές μας. Τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στον αγωνιστικό χώρο και θα είμαστε σε θέση να το επιτύχουμε αυτό χάρη στην κουλτούρα εργασίας που ασκείται από το διευθυντή μας και χάρη στο έργο των παικτών μας, τους καλύτερους παίκτες που μπορούμε να έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: