JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γιουβέντους, η ώρα της αλήθειας: tour de force για τον τίτλο.


Έξι παιχνίδια έχει η Γιουβέντους από τώρα και μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να κατανοήσουμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του Κόντε. Οι 4 εκτός έδρας αγώνες θα είναι αποφασιστικής σημασίας κατά των Λάτσιο, Νάπολι, Ρόμα και Ουντινέζε και αν καταφέρει να περάσει από εκεί με τις λιγότερες απώλειες τότε θα είναι σε θέση οδηγού για τον τίτλο, όσο και αν δεν το λένε ακόμα ανοιχτά ο Κόντε και οι παίκτες του.

Ο Δεκέμβριος, θα είναι ο μήνα της αλήθειας για την Γιουβέντους του Conte. Σε έξι παιχνίδια μέχρι τα τέλη του 2011, η Γιουβέντους θα έχει ένα γολγοθά να ανέβει που αν τα καταφέρει θα αποκαλύψει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Έχει μπροστά της λοιπόν να αντιμετωπίσει, Lazio (εκτός), Napoli (εκτός), Cesena (εντός), Roma (εκτός), Novara (εντός) και Udinese (εκτός). Το βαρύ πρόγραμμα ξεκινά απόψε με αντίπαλο την Λάτσιο, στη συνέχεια, την Τρίτη στο San Paolo θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στον αγώνα πρωταθλήματος που αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Τα δύο αυτά ταξίδια θα δείξουν σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα και αν έχει δίκιο ο Marchisio όταν λέει ότι τώρα είναι ο καλύτερος χρόνος να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Από άποψη χαρακτήρα, η Γιουβέντους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Η βαθμολογία εξάλλου κατά μεγάλο βαθμό λέει την αλήθεια και είναι σεβαστό : πόσο μάλλον όταν ενάντια σε Μίλαν και Ίντερ έκανε δυο πολύ μεγάλες και καθαρές νίκες.

Ο Conte ξέρει να αγγίξει τις χορδές των παικτών του, προκειμένου να αυξήσει την αδρεναλίνη της ομάδας και να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις των μεγάλων αγώνων που έχουν μπροστά τους, και η ομάδα μέχρι στιγμής πάντα κατάφερε να υψώσει το ανάστημα της σε αυτά τα παιχνίδια. Παραδόξως, οι έξι αγώνες πρόκληση, αυτοί που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες παγίδες είναι αυτοί εντός έδρας με Cesena και Novara, που υποτίθεται πως είναι δύο εύκολες ομάδες στα χαρτιά πάντα, αλλά όταν θα έχει δώσει η ομάδα αγώνες φωτιά πριν, όπου τα πόδια θα είναι βαριά από την ένταση ίσως να έχει πρόβλημα και με αυτές τις θεωρητικά εύκολες ομάδες. Την Τσεζένα θα την αντιμετωπίσει μετά τα ματς στη Ρώμη και τη Νάπολη, την Novara θα την βρει στο δρόμο της μεταξύ Ρόμα και Ουντινέζε : η μείωση της συγκέντρωσης θα είναι εντελώς ανθρώπινη, αλλά θέτει σε κίνδυνο την αποστολή που έχει φέτος η ομάδα και οι οπαδοί της Γιουβέντους.

Όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: