JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Moggi : «Πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον τίτλο. Η Juve αυτή τη στιγμή είναι ισχυρότερη».


Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε, από τις σελίδες του Libero για τα συναισθήματά του για τον αγώνα Νάπολι-Γιουβέντους που θα γίνει απόψε και θεωρεί ότι η Γιουβέντους έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της προς τις επιτυχίες, επίσης θεωρεί πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και πως στο τέλος η Γιούβε θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

«Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς ότι ένα Νάπολι-Γιουβέντους θα κρίνει το Scudetto, αλλά πως είναι ένα βήμα σε αυτό το δρόμο σίγουρα ναι. Είναι σημαντικό για την Γιουβέντους, διότι ακολουθείται στενά από Λάτσιο και Ουντινέζε ως επίμονο αντίπαλο και επικίνδυνο, όπως και η Μίλαν, η Νάπολη, η οποία είναι σημαντικό να χάσει από τη Γιούβε και θα μπορούσε να αποθαρρυνθεί από μια τρίτη συνεχόμενη ήττα και την κακή κατάσταση της στη βαθμολογία. Σε αυτή την περίπτωση το 3-2 με την Μπάγερν θα πρέπει να επανεξεταστεί μόνο ως μια σαφής ήττα. Ήταν σαφώς μια προσπάθεια από τον De Laurentiis -.. ισοδυναμία του με μια νίκη. - για να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας. Επομένως, η αναγκαιότητα του δείχνουν προς ένα θετικό αποτέλεσμα από την άλλη πλευρά η Γιουβέντους δεν μπορεί να κάνει τους ίδιους υπολογισμούς είναι αήττητη και ηγέτης στο πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι παρά ένα παιχνίδι από αυτές που θα μπορούσε να κερδίσει αλλά θα μπορούσε να χάσει.., οι τέσσερις ισοπαλίες σε εννέα αγώνες, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια απωλειών».

«Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Νάπολη είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος, και έχει παίκτες που μπορούν να τη σηκώσουν στις πλάτες τους (Hamsik και Cavani). Ίσως η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή σαν ομάδα, σε σχέση με άλλες χρονιές και παίζει πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες, σε αντίθεση με την Νάπολι που είναι κάτω, παρά την καλή κατάσταση του Lavezzi».

«Η Juve νομίζω αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό, και όταν παίζει Νάπολι εναντίον Γιουβέντους οι αντιπαλότητα των οπαδών από τα μεγάλα αμοιβαία ερεθίσματα που προκύπτουν από τη μακρά ιστορία των αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων από την εποχή στην οποία η Γιουβέντους με τους Ναπολιτάνους πάλευαν για το πρωτάθλημα άξιζε τον κόπο (και δεν έχει σημασία για την τελική κατάταξη), οι επικές περίπου αναμετρήσεις την εποχή που έπαιζε εκεί ο Μαραντόνα, όταν η μάχη που δίνονταν αξίζε τον τίτλο».

«Ο De Laurentiis έχει καταφέρει να ανακατασκευαστεί ο σύλλογος με μια ανανεωμένη υπερηφάνεια για την ομάδα του και δεν φοβάται κανέναν και πάντα έχει ως στόχο να επιβάλει το παιχνίδι της. Θα είναι σίγουρα ένας πολύ μεγάλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: