JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Douglas Costa υπό έρευνα.


Gotz, Ribery, Ilicic, Giovinco, Giuseppe Rossi είναι πολλά τα ονόματα που ίσως ταιριάζουν στη Γιουβέντους για να εντοπίσει τον πιθανό αντικατάσταση του Alex Del Piero, ο οποίος, μετά από 19 χρόνια προσφοράς και μαχητικότητας με την ασπρόμαυρη φανέλα, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, και έτσι θα την αφήσει τον Ιούνιο.

Το νέο όνομα, ωστόσο που ακούγεται, είναι του Douglas Costa, 20χρονού Βραζιλιάνου πλέι μέικερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία, όπως αναφέρει το "Calciomercato.it", θα γίνει το αντικείμενο εκτεταμένης έρευνας από τους ηγέτες της Γιουβέντους. Ο παίκτης που τον βλέπουν ως ιδανικό αντικαταστάτη για τη θέση του Del Piero, δεδομένου ότι μπορεί επίσης να παίξει ως δεύτερος επιθετικός, και έχει μια μεγάλη ατομική τεχνική. O Douglas Costa από το 2010 έως και σήμερα έχει κάνει 40 εμφανίσεις με την ομάδα του, πετυχαίνοντας 10 γκολ.


Ο Melo θέλει Amauri για την Galatasaray.

Ο Felipe Melo και ο Amauri θα μπορούσαν σύντομα να παίξουν και πάλι μαζί. Η υπόθεση είναι εκ νέου στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Tuttosport», ότι ο πρώην μέσος της Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή Φατίχ Τερίμ να υποβάλει προσφορά για τον Ιταλο-Βραζιλιάνος επιθετικός, που είναι νοκ άουτ από την Γιουβέντους. Ο Felipe Melo, έφτασε τον περασμένο Ιούλιου δανεικός στη Galatasaray για 1,5 εκατ. ευρώ, με δικαίωμα εξαγοράς που καθορίστηκε στα 13 εκατ. ευρώ, έχει ήδη κερδίσει τους οπαδούς και τους συμπαίκτες λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του. Η υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι πολύ απλή: με τον Amauri να έχει προτάσεις και από κλαμπ στην Αγγλία και τη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: