JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Marotta: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Krasic»


Ο Milos Krasic κέρδισε την 27η έκδοση του βραβείου της «Castagna d'Oro χθες το βράδυ. Ο δεξιός εξτρέμ, που παρουσιάστηκε με το βραβείο από τα μέλη του Juventus club Mottarone, στην εκδήλωση στη Stresa βρέθηκε και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Giuseppe Marotta.

Πρόσφατες δηλώσεις από τον αντιπρόσωπο του Krasic ο οποίος έχει υπαινίχθη ότι ο Σέρβος νιώθει δυστυχία στο Τορίνο έκανε τον Μαρότα να αντιδράσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Ο Marotta έσπευσε να διαψεύσει οποιαδήποτε προβλήματα ακούγονται ότι υπάρχουν με τον παίκτη :
«Δεν έχω μιλήσει με τον πράκτορα του Milos, φυσικά αυτό που είπε ήταν ισχυρό. Όμως, έχουμε μιλήσει με το Milos και ποτέ δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα, γι 'αυτό σας λέω ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τον Krasic. Προς το παρόν αυτός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν συμπαίκτες του που είναι σε καλύτερη φόρμα από αυτόν αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του, όπως ακριβώς δεν υπάρχουν προβλήματα και με άλλους παίκτες».

Ενάμισι μήνα πριν από τη μεταγραφική περίοδο, ο Marotta εξήγησε τη στρατηγική της Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι :
«Αυτή τη στιγμή εμείς δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Θα έχουμε μια στενή σχέση με τον Conte και σύντομα θα εξετάσουμε τις καλύτερες επιλογές για τη βελτίωση μιας ομάδας η οποία μέχρι τώρα έχει ανταποκριθεί πολύ καλά. Ονόματα συγκεκριμένα δεν έχουμε που θα φθάνουν τον Ιανουάριο στην ομάδα, αλλά θα κοιτάξουμε να επωφεληθούμε από κάθε πιθανή ευκαιρία, ενώ πάντα έχοντας κατά νου τις κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν σε μένα από το διοικητικό συμβούλιο».

Ο τεχνικός διευθυντής του club κατέληξε σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση και διάθεση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Γιουβέντους:
«Είμαστε ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή, αλλά θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας στο τέλος της σεζόν. Τα πράγματα πάνε καλά και αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο είναι η αρμονία που έχει καθιερωθεί ανάμεσα σε όλους μέσα στην ομάδα. Υπάρχει μια τέλεια συνεργασία και μπορείτε να δείτε όλοι σας και από τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: