JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Conte : "Είμαστε έτοιμοι. Με το Παλέρμο είναι ένας τελικός"


Κυριακή απόγευμα θα δούμε την επιστροφή της Γιουβέντους στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες μακριά. Η αναβολή της συνάντησης της Νάπολης και ακολούθως το διάλειμμα για τις διεθνείς υποχρεώσεις ο Αντόνιο Κόντε , παρά το γεγονός ότι πέρασε περιορισμένο χρονικό διάστημα, με την ομάδα πλήρη μετά την επιστροφή των διεθνών την Πέμπτη, πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι :

«Έχουμε εργαστεί για να φέρουμε τους παίκτες πίσω στο περιβάλλον της Γιουβέντους και του πρωταθλήματος. Είναι συχνά εύκολο να πάρεις άλλες συνήθειες, όταν δεν παίζεις για δέκα με δώδεκα ημέρες. Όσοι είχαν μείνει εδώ έχουν δουλέψει πολύ καλά και όσοι είχαν πάει για της διεθνής υποχρέωσης τους, έχουν εκπαιδευτεί και έπαιξαν, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία».

Και ο Conte έχει την πολυτέλεια ενός πλήρους ρόστερ στη διάθεσή του μετά την επιστροφή του Andrea Barzagli και του Alessandro Del Piero όπου και οι δύο κρίθηκαν έτοιμοι για τον αγώνα αύριο.

«Η πρόσφατη περίοδος μου επέτρεψε να εργαστώ και να επικεντρωθώ σε εκείνους που χρειάζονται να βελτιώσουν την κατάστασή τους. Τώρα ο καθένας είναι διαθέσιμο, δεν υπάρχει κανείς στο περιθώριο, και αύριο όλες οι αποφάσεις μου θα είναι καθαρά τεχνικές».

Οι παίκτες της Παλέρμο , στα εκτός έδρας ματς έχουν πάρει μέχρι τώρα μόνο ένα πόντο τη φετινή σεζόν. Αλλά η Rosanero έχουν ένα καλό πρόσφατο ρεκόρ στο Τορίνο και ο Conte επιμένει ότι δεν θα υποτιμηθούν :

«Ας μην ξεχνάμε ότι το Παλέρμο έχει κερδίσει εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Πρέπει να δείξουμε ότι κάτι έχει αλλάξει».

Η προσοχή στη συνέχεια στράφηκε στο Χιλιανό μέσο Αρτούρο Βιντάλ, ζωτικό στοιχείο της «νέας» Γιουβέντους. Ο Χιλιανός είχε διωχθεί από το στρατόπεδο εκπαίδευσης της εθνικής του ομάδας μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά όσον αφορά τον Conte το θέμα έχει πλέον κλείσει.

«Πρέπει να πω ότι εξεπλάγην από αυτό που συνέβη. Ο Arturo, ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, πάντα συμπεριφέρεται κατά τρόπο υποδειγματικό. Έχει δείξει ωριμότητα με το να ζητήσει συγγνώμη και να υπογραμμίσει την αγάπη του για την εθνική ομάδα του. Τώρα χρειάζεται να λάβει σοβαρά υπόψη του αυτό το επεισόδιο και να το χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να αναπτυχθεί».

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τους αγώνες, τα παιχνίδια αρχίζουν να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και γρήγορα. Αν και τα παιχνίδια εναντίον Λάτσιο και Νάπολι βρίσκονται προ των πυλών, ο προπονητής εξακολουθεί να είναι επικεντρωμένος και βλέπει ένα ένα τα παιχνίδια.

«Θα πάρουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά, θέλει να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε το Παλέρμο και για μας είναι τόσο σημαντικό όσο και ο τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Υπάρχουν τρεις βαθμοί και πρέπει πάση θυσία να τους πάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: