JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Barzagli: «Εμείς αξίζει να είμαστε στην κορυφή».


«Το να είσαι στην κορυφή του πρωταθλήματος σου δίνει μια ωραία αίσθηση, αλλά πιστεύω απόλυτα ότι το αξίζουμε». Ο Andrea Barzagli εμφανίζεται ικανοποιημένος με την πρώτη θέση του συλλόγου στην Serie A, η οποία έχει συμβάλει στο να κερδίσει και πάλι ο κεντρικός αμυντικός τη θέση του στην εθνική ομάδα. Και Andrea πιστεύει ότι μια τέτοια ανάκαμψη στην τύχη δεν είναι κάτω στην τύχη: «Όλα προέρχονται από την εργασία, ωστόσο έχουμε μια καλή χρόνια που είναι επίσης μέρος του ποδοσφαίρου. Ίσως το όνομά μου να είχε ξεχάσει γιατί πήγα στη Βόλφσμπουργκ, όπου είχα ακόμα μια καλή εμπειρία, επίσης, κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα. Ερχόμενος στη Γιουβέντους, ωστόσο, είναι η μέγιστη τιμή και χαρά να δουλεύω κάθε μέρα για να κερδίσω το δικαίωμα να φορώ αυτή τη φανέλα».

Αν και τα αποτελέσματα που έχουν έρθει μέχρι στιγμής είναι θετικά, ο αμυντικός συνειδητοποιεί ότι η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει την αυτοσυγκέντρωση της:
«Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα για να μείνουμε στην κορυφή. Έχουμε ξεκινήσει καλά, χάρη στο εξαιρετικό έργο που έγινε στην προετοιμασία και το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες έχουν άμεσα προσαρμοστεί στην ομάδα. Αλλά είμαστε ακόμα μόνο στην αρχή και υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνουμε».

Την Κυριακή θα δούμε την Γιουβέντους να ταξιδεύει στη Νάπολι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα:
«Η αναμέτρηση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε νικητές από τη Νάπολι σε μια από τις πιο σκληρές έδρες στο πρωτάθλημα».

Ο Barzagli έκλεισε τη συνέντευξη του με ένα μήνυμα για τον Αντόνιο Κασάνο: «Αυτό που του συνέβη είναι απίστευτο. Ένας παίκτης που δίνει τα πάντα για το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία, να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την καριέρα του είναι τρομερό. Κατ 'αρχάς, εύχομαι πλήρη ανάρρωση και ελπίζουμε να τον δούμε να παίζει σύντομα. Θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες».


Δεν υπάρχουν σχόλια: