JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μπουφόν: "Θα κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος»


Έχοντας εξασφαλίζει την νίκη τους επί της Ίντερ στην πρώτη μεγάλη συνάντηση αυτής της εβδομάδας, η Γιουβέντους είναι πλέον έτοιμη να αντιμετωπίσει τη δεύτερη σημαντική δοκιμασία της. Από το San Siro στο Μιλάνο πάει στο San Paolo να αντιμετωπίσει τη Νάπολη. Η Γιουβέντους θα πάει στο παιχνίδι και θα προσπαθούν οι παίκτες της να την διατηρήσουν στην κορυφής της Serie A.

Ο Gigi Buffon μίλησε στο Sky Sport για το κλίμα στο στρατόπεδο της Γιουβέντους. Ο νούμερο ένα, επίσης, ζήτησε να σχολιάσει τις ελπίδες του στην εθνική και ευχήθηκε ο φίλος του Αντόνιο Κασάνο ταχεία ανάρρωση :

«Έχουμε κάνει μια καλή αρχή, χωρίς αμφιβολία. Αλλά είχαμε επίσης ξεκινήσει καλά και τις προηγούμενες χρονιές και η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τώρα πρέπει να πατάμε τα πόδια μας γερά στο έδαφος. Μετά το παιχνίδι με την Ίντερ, με έκανε να θυμώσω όταν άκουσα να μιλάνε για το σκουντέτο. Έχω πολύ εμπειρία και ποτέ δεν είχα κάνει αυτό το λάθος. Μπορούμε να πάρουμε αυτή την ικανοποίηση ως ομάδα. Είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά είναι διαφορετικό να λέμε ότι πρέπει να κερδίσουμε το Scudetto, είναι επίσης διαφορετικό όταν έρχεται η ομάδα από την έβδομη θέση. Για το λόγο αυτό, φαίνεται ανόητο να μιλάμε για το Νάπολι-Γιουβέντους ότι είναι μια αποφασιστική συνάντηση. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να δώσει την εμπιστοσύνη σε όποιον κερδίσει, αλλά ας θυμηθούμε ότι αυτός είναι μόνο ο δέκατος αγώνας του πρωταθλήματος».

Μια καλή αρχή για τη Γιουβέντους, αλλά και για τον Μπουφόν, ο οποίος εμφανίζεται από την αρχή, αφού λείπει από το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού:
«Φέτος ξεκίνησα με καλούς οιωνούς και προθέσεις. Είμαι από την αρχή της προετοιμασίας μαζί με την ομάδα, ποτέ δεν έχω χάσει προπόνηση, ένιωσα αμέσως μέρος της ομάδας και το έργο που αναλάβαμε, θεωρώ ότι είναι φιλόδοξος. Οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί πέρα ​​από την απόδοσή τους στο γήπεδο».

Η 33χρονός τερματοφύλακας δεν είχε καμία αμφιβολία ως προς την ομάδα που θα πρέπει να περάσει η Γιουβέντους στην κούρσα του τίτλου αυτής της σεζόν:
«Η Μίλαν είναι το φαβορί, είχαν ήδη κάτι παραπάνω από πέρυσι και έχουν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι του τρέχοντος έτους».

Ο Μπουφόν μίλησε και για την κατάσταση του Αντόνιο Κασάνο. Ο επιθετικός της Μίλαν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ο Μπουφόν δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί στον διεθνή συμπαίκτη του ό, τι καλύτερο: «Ότι συνέβη σ 'αυτόν είναι πολύ ενοχλητικό, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι θα είναι σε θέση να παίξει ξανά. Έχω μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο και φάνηκε σε καλή διάθεση, θα του στείλω τις θερμότερες ευχές μου, ελπίζοντας ότι αυτός θα είναι σε θέση να επιστρέψει και να παίξει σύντομα. Δυστυχώς το πρόβλημα Antonio και τη ζημία, του Giuseppe Rossi δεν είναι η καλύτερη οιωνοί πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για να ανακάμψουν. Είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν στο έπακρο αυτή τη φορά, κρατώντας τους σε καλή φυσική κατάσταση και ξεκούραση, ενώ διατηρεί την μεγάλη επιθυμία να είναι στα βασικά στοιχεία της ομάδας. Έκανα ακριβώς το ίδιο πριν από Παγκόσμιο Κύπελλο 2006, όταν ήμουν έξω για έξι μήνες λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: