JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Buffon : «Κρίσιμα τα δύο επόμενα ματς»


Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θεωρεί τα δύο επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα πολύ σημαντικά.

Το Σάββατο (26/11), η «Μεγάλη Κυρία» αντιμετωπίζει την Λάτσιο και την ερχόμενη αγωνιστική ακολουθεί ο αγώνας με τη Νάπολι. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μπουφόν στο «Juventus Channel» αυτά τα δύο ματς ενδέχεται να κρίνουν πολλά αναφορικά με το φετινό Καμπιονάτο:

«Τα παιχνίδια με την Λάτσιο και τη Νάπολι είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Πρέπει να τα πάμε καλά με αυτές τις ομάδες. Κατανοούμε την αξία αυτών των παιχνιδιών και ο Κόντε ελπίζει για θετικά αποτελέσματα. Αυτός μεταφέρει πάντα την αποφασιστικότητα του στους ποδοσφαιριστές».

«Νομίζω ότι η άμυνα, ακόμα και πέρυσι, λιγότερο ή περισσότερο, ήταν η ίδια. Τα ονόματα περισσότερο ή λιγότερο ήταν τα ίδια, όμως, η άμυνα είναι καλή επειδή η αμυντική λειτουργία, φέτος ξεκινά από τους επιθετικούς μας. Αν φέτος τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι επίσης μια μεγάλη βοήθεια το νέο μας γήπεδο».

«Σίγουρα υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες που βρίσκονται ένα βήμα ή δύο πιο πάνω από πέρυσι, έχουμε κάνει ένα μικρό άλμα, σίγουρα θα έχουμε λιγότερα ατυχήματα σε σχέση με άλλα χρόνια, και αυτό είναι πολύ σημαντικό . Επίσης, ο προπονητής με την καλή δουλεία του μας δίνει μεγάλη επιθετικότητα και έτσι τα πράγματα πάνε καλά, φέτος υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα».

"Ναι, έχω να πω ότι μας βοηθάει πολύ ο κόσμος : είναι πραγματικά ωραίο. Είναι μια ευχαρίστηση να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο. Για μένα ήταν μια αποκάλυψη, επειδή σε αυτό το περίφημο βράδυ τον εγκαινίων, πρέπει να πω ότι, τουλάχιστον υποκειμενικά, μας άναψε μια σπίθα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, για να κάνουμε πολύ καλή δουλεία» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: