JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο Gabriel Pires Appelt είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο με την Γιουβέντους. Sandreani: «Ένα φαινόμενο».


Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι πολύ δραστήρια αυτή την εποχή στη Βραζιλία, ο πρώτος παίκτης από τη Νότια Αμερική που θα αγωνιστή όπως όλα δείχνουν με τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο θα είναι ένας 18χρονος Βραζιλιάνος που ζει στο Τορίνο εδώ και 4 μήνες. Μιλάμε για το Gabriel Pires Appelt , που έκλεισε τα 18 χρόνια του στις 18 Σεπτεμβρίου και τον αγόρασε η Γιουβέντους τον Απρίλιο για 2 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Μετά την αγορά, ο πολλά υποσχόμενος μέσος έφτασε στο Τορίνο στα τέλη Ιουλίου με τους γονείς του και τον αδελφό του Guilherme, ο οποίος ήταν επίσης στόχος της Γιουβέντους. Επειδή για να μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έπρεπε να αναμένει μέχρι την ενηλικίωσή του, και την άφιξη των διαβατηρίων της ΕΕ, που θα είναι Πορτογαλικό.

Ο Gabriel Appelt θα ενσωματωθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο, ένα γεγονός που το αγόρι περιμένει εδώ και καιρό και η Γιουβέντους με μεγάλο ενδιαφέρον. Ανακαλύφθηκε από τον Fabio Guild , το δεξί χέρι του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους Beppe Marotta (που ήθελε να τον έχει μαζί του στο Τορίνο, αφού έχουν εργαστεί μαζί στη Σαμπντόρια) και είναι γνωστό ότι είναι μεγάλος «κυνηγός» ταλέντων. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει ήδη θέσει στα πλάνα του προπονητή της Γιουβέντους που κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και της κατάρτισης σε παιχνίδια στο Vinovo ήταν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Antonio Conte. Μετά από το ντεμπούτο του στην βραζιλιάνικη Serie A, για τον Gabriel Appelt μπορεί σύντομα να ανοίξουν και οι πόρτες της Serie A στην Ιταλία.

Εν τω μεταξύ ο Mauro Sandreani, τεχνικός συντονιστής της δεύτερης ομάδας της Γιουβέντους, λέει τι συνέβη από τη στιγμή που η Γιουβέντους είχε τα μάτια της στο Gabriel Appelt: «Από τότε έχουμε παρακολουθήσει σε κάθε αγώνα τον παίκτη και τον Φεβρουάριο πήγαμε να τον παρακολουθήσουμε ζωντανά στη Βραζιλία .Ένα φαινόμενο, όχι μόνο για τις τεχνικές δεξιότητες και την τακτική, αλλά και για την ισχυρή προσωπικότητα του. Αναζητούμε νέους ανθρώπους με αυτά τα χαρακτηριστικά, διότι γνωρίζουμε ότι φορώντας την φανέλα της Γιουβέντους δημιουργεί πίεση και αυξάνει την ευθύνη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από τα λίγα που έχω δει στο Youtube και στο φιλικό της Juve με την Savona φαίνεται πολύ καλός και εξελίξιμος. Για backup και "μαθητής" του Pirlo είναι ότι πρέπει. Αν το εκμεταλλευτεί έχει να μάθει πολλά από τον ειδικό!!!
Delpi