JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Marchisio: «Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή»


«Είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και εκεί θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος». Ο Claudio Marchisio μίλησε επί μακρόν για την καλή έναρξη του πρωταθλήματος που έχει η Γιουβέντους αυτή τη σεζόν και πιστεύει από την πλευρά του ότι ο Conte μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του μέχρι τώρα. Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και ο δυναμικός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει εκφράσει την επιθυμία του να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση.

«Scudetto μια ωραία λέξη, αλλά θα πρέπει να παραμείνει έτσι», δήλωσε ο «Μικρός Πρίγκιπας» της Γιουβέντους. «Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε τον αγώνα με την Νάπολι που είναι πολύ δύσκολος και στη συνέχεια, μετά το διάλειμμα, θα αντιμετωπίσουμε Παλέρμο και Λάτσιο. Το πρωτάθλημα είναι πολύπλοκο και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο να μείνουμε στην πρώτη θέση. Υπάρχει ένα στοιχείο που μας λυπεί, γιατί έχουμε χάσει μερικούς βαθμούς που θα μας επέτρεπαν να απολαμβάνουμε μια μεγαλύτερη διαφορά, αλλά είμαστε ακόμα ευχαριστημένοι από το πώς έχουμε ξεκινήσει τη σεζόν. Στην προετοιμασία δείξαμε κάποιες καλές εμφανίσεις και κάποιες λιγότερο καλές, όπως στον Μπερλουσκόνι Trophy, όπου, σύμφωνα με ορισμένους, δεν ήμασταν έτοιμοι. Αντ 'αυτού έχουμε δείξει το αντίθετο πρόσωπο μέχρι τώρα και φαίνεται πως ήμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα μπορεί να αποδοθεί στον Conte και στα συστήματα και τη φυσική προετοιμασία της ομάδας :
«Υπάρχει ένα εντελώς νέο προσωπικό, έχουμε εκτελέσει διάφορες εργασίες οι οποίες προφανώς αποδίδουν καρπούς και στη συνέχεια, παίζοντας μόλις μία φορά την εβδομάδα μας δίνει τη δυνατότητα να επανέρθουμε από τα ελαφρά τραύματα μέσα σε τέσσερις ή πέντε ημέρες, κάτι που είναι αδύνατο αν παίζαμε στην Ευρώπη».

Ο Claudio, παρά το γεγονός ότι μόλις 25 ετών, μπορεί ήδη να θεωρηθεί ως ένας από τους βετεράνους της ομάδας :
«Λοιπόν, τα χρόνια που περνούν χρησιμεύουν ως εμπειρία και σου δίνουν τη δυνατότητα να ωριμάσεις. Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αισθάνονται μεγάλη οργή για τα απογοητευτικά αποτελέσματα του πρόσφατου παρελθόντος και θέλουμε να φέρουμε πίσω τη Γιουβέντους, εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Είμαστε μια ομάδα ενωμένη και η νίκη μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη πεποίθηση σε αυτό που κάνουμε. Μια πεποίθηση που μας βοηθά να αναπτυχθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: