JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Marchisio: "Με Λάτσιο και Νάπολι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε"


Σύμφωνα με τους γνώστες του ποδοσφαίρου, ο Claudio Marchisio είναι σήμερα ένας από τους πέντε καλύτερους μέσους στον κόσμο, σίγουρα είναι το νούμερο ένα στην Ιταλία με την απόδοση του. Για χρόνια, χαρακτηρίστηκε ως ο νέος Τζέραρντ, και ο Marchisio έχει επιτέλους την ωριμότητα και αποδεικνύεται απαραίτητος για την Γιουβέντους και την ιταλική εθνική ομάδα. Επιπλέον, το χαμηλό προφίλ και το ύφος του έξω από το γήπεδο, τον καθιστούν έναν ηγέτη στα μάτια όλων των οπαδών της Γιούβε, και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο αρχηγός της Γιουβέντους στο μέλλον. Μέσα από τις στήλες της «Gazzetta dello Sport», ο μέσος της Γιουβέντους μιλάει για τη συνέχεια της σεζόν.

«Δύο ταξίδια σε τρεις μέρες, είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θα δούμε τι είμαστε φτιαγμένοι να κάνουμε. Είμαστε καλά, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε την υπέρβαση».

«Στόχος μας είναι η τρεις πρώτες θέσεις. Θέλω να επιστρέψω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Juve πρέπει να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου αρέσει πολύ όταν στο τέλος των παιχνιδιών, ακόμα και μετά από 90 'πολύ σκληρά, είμαστε παρόντες 4-5 παίκτες στην αντίπαλη εστία. Σε αυτή τη Juve βλέπετε μεγάλη νοοτροπία, τη δύναμη και την εμπιστοσύνη μεταξύ των συμπαικτών μου. Η ομάδα είναι πάντα πολύ καλά, δεν φοβάται και είναι τολμηρή, επειδή νιώθουμε καλά που μας καλύπτουν οι συμπαίκτες μας στην άμυνα. Ναι, η άμυνα μας, μας επιτρέπει να προωθούμαστε χωρίς να ανησυχούμε πάρα πολύ πως θα αφήσουμε κάποιο κενό χώρο».

"Οι συμπαίκτες μου της αμυντικής γραμμής είναι όλοι στην Εθνική. Θα σας πω περισσότερα, παίζουμε με υψηλότερο κέντρο βάρους προς τα εμπρός από την μεσαία γραμμή, διότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην άμυνα. Προερχόμαστε από δύο δύσκολες χρονιές, αλλά σήμερα είμαστε πρώτοι και προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο. Όμως, παρά τους επαίνους, κανείς εδώ δεν πετάει στα σύννεφα : αυτό είναι ένα σημάδι της ωριμότητας μας».

«Χρόνο με το χρόνο πάντα προσπαθούσα να βελτιώσω τον εαυτό μου. Μπορώ να δω στην τηλεόραση την απόδοσή μου, προσπαθώ να καταλάβω τη πήγε στραβά, όπου μπορούμε να βελτιωθούμε. Είχα διάφορους ρόλους στην καριέρα μου, και αυτό με έκανε να μεγαλώσω».

«Όχι, δεν μπορώ να πω αν είμαστε (Pirlo- Vidal-Marchisio) το ισχυρότερο τρίο της μεσαίας γραμμής, χρειάζεται να το αποδείξουμε. Φυσικά, είναι ένας ισχυρός τμήμα της ομάδας, πλήρης. Για να μην αναφέρουμε τον Pazienza και τον Marrone: ο πρώτος είναι πάντα έτοιμος, ο δεύτερος είναι νεαρός και με μεγάλες προοπτικές. Τον Ιανουάριο ο Montolivo φτάνει; Δεν θέλω να μιλήσω για την αγορά, δεν είναι δίκαιο προς τους συμπαίκτες μου. Η Ομάδα μας είναι πολύ ισχυρή και ανταγωνιστική».

«Ο Κόντε έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να αφαιρέσει από μας όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές. Βοηθούν το χαρακτήρα, την αποφασιστικότητα και το γεγονός του ότι γνωρίζει το περιβάλλον. Στη συνέχεια, όμως, να πούμε ότι μερικές φορές πρέπει να είμαστε τυχεροί και βρεθούμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Με τον Φεράρα παίξαμε πολύ καλά στην αρχή, κερδίσαμε και φάνηκε ότι όλα ήταν στη θέση του ... Η αλήθεια είναι ότι η τυχαιότητα υπάρχει στο ποδόσφαιρο, και πρέπει πάντα να κοιτάμε προς το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: