JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

H Juventus έδωσε στοιχεία για το νέο Γήπεδο της.


Λόγω του ενδιαφέροντος των οπαδών για το νέο γήπεδο, χθες, στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους , δόθηκαν στη δημοσιότητα ορισμένες σημαντικές πληροφορίες, από τα εισιτήρια διαρκείας με τις τιμές (έναρξη 21 Ιουνίου) μέχρι μια σειρά από συχνές ερωτήσεις για να διευκρινιστεί ότι έχει σχέσει με το νέο γήπεδο.
παρακάτω το πλήρες κείμενο όπως και εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα Juventus.com.


Η κατασκευή του νέου γηπέδου της Γιουβέντους είναι ένας από τους στόχους της Εταιρείας από τα μέσα της δεκαετίας του '90. Είναι ένα μονοπάτι που έχει δει πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσής του. Ειδικότερα, το τρέχον σχέδιο έχει αντικαταστήσει πλήρως την πρώτη υπόθεση που αφορούσε το λεγόμενο "στάδιο στο γήπεδο." Το Νέο Στάδιο, όπου οι οπαδοί θα προσέρχονται από την περίοδο 2011/2012, είναι ένα πρωτότυπο σχέδιο που χρονολογείται από το 2008.

Τις τελευταίες μέρες έχω λάβει πολλές ερωτήσεις από τους οπαδούς μας, την περιέργεια να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο συνηθισμένα:


1) Πόσες θέσεις θα είναι διαθέσιμες στο νέο γήπεδο;
Το νέο γήπεδο περιλαμβάνει 41.000 θέσεις


2) Ποια θα είναι η ελάχιστη απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο;
Η απόσταση μεταξύ της πρώτης σειράς των καθισμάτων από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι 7,5 μέτρα.


3) Πόσες θέσεις πάρκινγκ θα είναι διαθέσιμες για τους οπαδούς;
Θα υπάρχουν 4000 θέσεις στάθμευσης αφιερωμένες στους φιλάθλους.


4) Πόσο ψηλοί είναι οι πυλώνες της σημαίας γήπεδο;
Στέκονται 86 μ.


5) Πόσο σημαντική είναι η κάλυψη του γηπέδου;
Η βασική δομή αποτελείται από τέσσερις μεγάλες δοκούς τοξωτά προς τα πίσω μέγιστο ύψος 7,5 μέτρα, 125 μέτρα μήκος και 90 ανά πλευρά και το συνολικό βάρος τους 1300 τόνων. Η δευτερεύουσα δομή, όμως, αποτελείται από 60 ακτίνες των 40 μέτρων, γέφυρες και προετοιμάζονται για συνολικά 1100 τόνους. Το σύνολο του χάλυβα, κατά συνέπεια, είναι 3700 τόνοι.


6) Τι υλικό αποτελείται από το εξωτερικό περίβλημα του σταδίου;
Το εξωτερικό περίβλημα του σταδίου αποτελείται από περισσότερα από 7000 σημεία για alucobond να σχηματίσουν ένα «δέρμα» που θα προσελκύσουν το τρίχρωμος και τα αστέρια που αντιπροσωπεύουν τα πρωταθλήματα που κέρδισε η ομάδα.


7) Η σχεδιαστική λύση, η οποία περιλαμβάνει την εγκατάσταση των 8 ράβδων στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου είχε συμπεριληφθεί στο σχέδιο από την αρχή, ή όταν υπάρχει μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της κατασκευής για να διορθωθεί ένα λάθος σχεδιασμό;
Αυτή η λύση παρέχεται από την αρχή αυτού του έργου, που καταρτίστηκε το 2008.


8) Γιατί οι ράβδοι δεν εμφανίζονται στην πρώτη απόδοση;
Οι ράβδοι δεν εμφανίζονται στην πρώτη απόδοση επειδή είχαν αρχικά σχεδιαστεί για να αντιπροσωπεύουν μια περίληψη των στοιχείων που συνθέτουν το σύνολο της εργασίας, χωρίς λεπτομέρειες σχετικά με τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες.


9) Και στις δύο περιπτώσεις, Γιουβέντους, που υποβλήθηκαν στις εναλλακτικές λύσεις που δεν είχε καμία οπτική εμπόδια στο ακροατήριο; Αν ναι, γιατί απορρίφθηκαν;
Οι σχεδιαστές πάντοτε εκτιμούσα τη λύση των ράβδων και δεν επηρεάζει την όραση του αγώνα, η οποία είναι ο λόγος ποτέ δεν θεώρησε τις εναλλακτικές λύσεις.


10) Έχετε αξιολογήσει τις πραγματικές επιπτώσεις των ράβδων για την ποιότητα του θεάματος για τους θεατές, τόσο από πλευράς αριθμού θέσεων απασχόλησης και το επίπεδο της απόφραξης του οράματος;
Η Γιουβέντους έχει αξιολογήσει τον αντίκτυπο των ράβδων και τουλάχιστον αποδεκτή, λόγω των περιορισμένων επιπτώσεων στην προβολή της στο κοινό. Περαιτέρω, η παρούσα έδρες στους τομείς των περιπτέρων να "εμφανώς ενοχλημένος» σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα συμπεριληφθούν στην εγγραφή και άλλοι θα πρέπει να πωλείται σε μειωμένη τιμή σε σύγκριση με γειτονικές περιοχές και μόνο στο εισιτήριο Γιουβέντους υπαλλήλου γραφείου. Οι υπόλοιπες έδρες στο "εμφανώς ενοχλημένος» θα πωλούνται, όπως και σε προηγούμενες εποχές στο Ολυμπιακό Στάδιο, μόνο μία φυλή και μόνο ο χρόνος που δαπανάται στις αντίστοιχες θέσεις τους στην προβολή μέγιστο πεδίο. Για τους τομείς αυτούς, ωστόσο, έχουν ήδη προγραμματιστεί προσφορές για τις πωλήσεις εισιτηρίων από το γωνιακό. Η σύγκριση με τις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έδειξε ότι σε ορισμένα σημεία υπάρχει χαμηλή ορατότητα, είναι μέρη όπου το οπτικό πεδίο είναι εν μέρει εμποδίζεται από τις στήλες, κιγκλιδώματα ή άλλα δομικά στοιχεία του σταδίου όπως το Camp Nou της Βαρκελώνης και το Allianz Arena στο Μόναχο.


11) Έχετε προσαρμόσει την τιμή των εισιτηρίων σε αυτούς τους τομείς;
Βλέπε προηγούμενη απάντηση.


12) Είσαι ίσως θεωρώντας την αφαίρεση των βιδών στο μέλλον, επιλέγοντας μια εναλλακτική λύση;
Είναι μια περίπτωση μελέτης στο μέλλον.


13) Έχετε αξιολογήσει το συμβολικό αντίκτυπο αυτής της επιλογής του σχεδιασμού;
Η Γιουβέντους έχει αξιολογήσει τη δυνατότητα να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό σύστημα, αποδίδοντας μια ομάδα διεθνών σχεδιαστών για το καθήκον δημιουργίας ενός γηπέδου που θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν με τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό που πρόκειται να γεννηθεί είναι ένα αυτού του τύπου. Η Γιουβέντους είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία χωρίς την ανάγκη για νόμους που θα διευκολύνουν, χωρίς δημόσια χρηματοδότηση και να μη θίγει τους οικονομικούς πόρους για την ομάδα, είναι να ανοίξει ένα γήπεδο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην Ευρώπη και στην Ιταλία.


14) Έχετε ζητήσει από τη FIFA και την UEFA να εξετάσει την έγκριση για διεθνείς αγώνες;
Το νέο γήπεδο της Juventus θα πρέπει να εγκριθεί σύμφωνα με τα κριτήρια όλων των επίσημων φορέων του ποδοσφαίρου και θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της UEFA και της FIFA.


15) Έχετε βρει και εσείς ότι η παρουσία των δεσμών δεν αποκλείει την ανάθεση του Champions League ή το Παγκόσμιο Κύπελλο αγώνων;
Το νέο γήπεδο της Juventus θα εγκριθεί και θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει όλα τα στάδια της κάθε ανταγωνισμό, εκτός από το Champions League, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Για να φιλοξενήσει ένα τελικό του Champions League, στην πραγματικότητα, τα στάδια πρέπει να έχουν χωρητικότητα τουλάχιστον 50.000 θέσεων. Αυτή η ικανότητα θεωρήθηκε υπερβολικά μεγάλος για την ομαλή λειτουργία της δομής που προτείνεται ως μια ελκυστική ακόμη και τις ημέρες που δεν διατίθεται για το παιχνίδι. Κατά την υποβολή του φακέλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016, η FIGC ήταν πολύ ικανοποιημένοι με το γήπεδο της Γιουβέντους, και είχε ανατεθεί προσωρινά την πιθανή τέλεση του ημιτελικού.


16) Με ποιους κανόνες έχετε κάνει τη δομική ανάλυση και επαλήθευση;
Σύμφωνα με το Νόμο 1086 και η τελευταία DM δύναμη.


17) Έχετε κάνει ένα τρισδιάστατο μηχανικό μοντέλο από την όλη δομή του;
Ναι


18) Τι κώδικα υπολογιστή που χρησιμοποιήσατε;
Βλέπε προηγούμενη απάντηση.


19) Σε ποιο συνδυασμό των φορτίων είναι απαραίτητες ελκυστήρες;
20) Έχετε διεξαγάγει δοκιμασίες για μινιατούρες σε αεροδυναμική σήραγγα;
Χαλύβδινα καλώδια στις τέσσερις γωνίες της στέγης και αγκυροβόλησε στο σκυρόδεμα στοιχεία που χωρίζει τη λεκάνη του νέου γηπέδου, το οποίο υποδιαιρείται σε τέσσερις βαθμίδες των περιπτέρων, είναι αποτέλεσμα των αυστηρών υπολογισμών που έγιναν κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και έχει δοκιμαστεί σε ανέμους. Ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα από την πλευρά των σχεδιαστών είναι αφιερωμένο στην τοποθέτηση των καλωδίων άγκυρας, οι οποίες παρέχονται σύμφωνα με το διαχωρισμό των φόρουμ, των οποίων η πρόσβαση σκάλες κατά την αλλαγή του διαχωρισμού τους συμβάλλουν στην εξάλειψη των εδρών για τους εξασφαλίζουν την ορατότητα για όλους τους χρήστες.


21) Αν ήταν ένα λάθος σχεδιασμό, επειδή έχετε επιλέξει για λιγότερο δαπανηρά, όταν όλα τα έξοδα της ανασχεδιασμό και την εφαρμογή της εκδοχής που πρέπει να καλυφθούν σύμφωνα με το άρθρο 111 και 132,2 του νομοθετικού διατάγματος 163/06 από το σχεδιαστή;
Όπως ήδη αναφέρθηκε, η απόφαση να συμπεριληφθούν οι δεσμοί δεν είναι ένα λάθος σχεδιασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: