JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μάλλον χάθηκε ο Inler και θα καταλήξει στη Νάπολη.


Ο αντιπρόσωπος του Inler Dino Lamberti μίλησε σήμερα το απόγευμα στο Radio Goal δείχνοντας την αισιοδοξία του για τη μεταγραφή του πελάτη του από την Ουντινέζε στη Νάπολη : "Μεταξύ Shaft και De Laurentiis έγινε μια αρχική συμφωνία για τον παίκτη, περιμένω τώρα ο σύλλογος της Νάπολη να επικοινωνήσει μαζί μου για να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του παίκτη. Ήμουν σε επαφή με τη Γιουβέντους αλλά τα πράγματα πλέον έχουν παγώσει. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσαμε να κλείσουμε τη συμφωνία "


Αν επιβεβαιωθεί η μεταγραφή του στη Νάπολη θα είναι μεγάλη ήττα για τη Γιουβέντους και του Μαρόττα προσωπικά που δεν κατάφερε να δελεάσει τον παίκτη να έρθει στην Γιούβε, δεν ξέρω αν θα βοηθούσε η μεταγραφή του την ομάδα και εμένα προσωπικά δεν μου έκανε και ιδιαίτερο κλικ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αλλά με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι πλέον ο σύλλογος μας δεν έχει και πολύ μεγάλη διαπραγματευτική ικανότητα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα παίκτες τύπου Inler που σε άλλες εποχές θα έκαναν τούμπες μόνο με το άκουσμα πως ενδιαφέρεται γι’ αυτούς η Γιουβέντους τώρα όχι μόνο δεν κάνουν τούμπες αλλά μας σνομπάρουν κιόλας, Μαρόττα ξύπνα πριν είναι πολύ αργά, ρίξε χρήμα στην αγορά και πάρε ότι καλύτερο είναι αυτή την εποχή διαθέσιμο ( 120 εκατ. Ευρώ μας είπατε ότι θα ξοδέψετε φέτος, άντε να σας δούμε να τα ξοδεύεται επιτέλους ) , και επιτέλους φέρτε μας και κάποιον μη ελεύθερο παίκτη στην ομάδα. Αντόνιο πίεσε τους για μεταγραφές ουσίας γιατί θα γίνεις ρόμπα και συ όπως και οι προκάτοχοι σου, σκέψου το καλά πριν καείς.

Φιλικά στα λέει ο Juve-ntinos κύριε Μαρόττα, άκουσε με πριν είναι αργά και βρεθείς και πάλι μαζί με το φίλο σου το Λουίτζι.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

10 σχόλια:

yotaras είπε...

Ο Σαντζεζ στη Μπαρτσα, ο Ινλερ στην Ναπολη και τελικα πηραμε Πιατζιεντζα!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!

Dima είπε...

vlax marota twra g na epanortoseis spse 15 ekat k fere montolivo

Ανώνυμος είπε...

kai twra pou ta eipes re juve-ntine se akouse o marotta!!!!!!!!
trelokefaloniths

mike_bianconero είπε...

trelokefalonith τι παει να πει αυτο???Δηλαδη τι θες αν στειλει επιστολη στον Μπαροτα???Οσο για τις μεταγραφες εκει που πηγαιναμε για Ινλερ-Σαντσεζ τωρα πειραμε(μην πω τι)μπραβο αμπαλε και ανικανε τεχνικε μας διευθυντη συνεχισε ετσι βρες τσου λου με ελευθερους παικτες και κρατα τα 100 εκ. στα ταμεια.....

Xristos είπε...

καλα ρε μαροτα μας δουλευεις; ποι 120 εκατομμυρια για μεταγραφες μας λες τωρα; εδω ημασταν μια ανασα απο το να αποκτησουμε τον ιλνερ και μας τον αρπαξε η ναπολι. αντε και γαμησου λοιπον και φυγε πριν ειναι αργα. οσο για ποιον παικτη θα ηθελα σε εκεινη την θεση θα ηθελα τον μοντολιβο οπως λεει και ο dimakspl

Κωνσταντινος είπε...

H ναπολι κανει πολυ καλη δουλεια, ινλερ(προσωπικα τον θεωρουσα μη απαραιτητο στη γιουβε λογω μελο) και κρισιτο(για 6εκ το 50% παρακαλω).Εμεις απο την αλλη συνεχιζουμε να ενδιαφερομαστε και να παιρνουμε παικτες π.κλασης τυπου πασιεντζα,ζιγκλερ,και προσεχως τον αλλο μεγαλο μπακ που μας υποσχεθηκαν(λιχτνσταινερ).
Ε ρε πασιεντζες που εχουμε να ριξουμε και φετος,μπραβο μας και καλη συνεχεια ....

mike_bianconero είπε...

Γαμω την τυχη μου ρε!Κανεις εκει στην διοικηση δεν βλεπει οτι ανθρωπος ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ?????Δυο παικτες που γουσταραν Γιουβε και ηθελαν να ερθουν δεν μπορεσε αν τουσ φερει ενω εχει περιπου 100 εκ. στα κολοχερα του!Αν και ημουν αντιθετος με την αποψη του dimakspl τελικα Πατσιενζα=Μασερανο ή Ινλερ ή Μοντολιβο και Ζιγκλερ=Μπειλ κτλπ α!ηλιθιε Μπαροτα η Ναπολι εκλεισε ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΤΟ ενω εσυ κοιμασε ορθιος το μπουλο λοιπον και να μην μας γραφεις!!!!

Κωνσταντινος είπε...

Παιδια εμενα δεν με ενοχλει το οτι χασαμε τον ινλερ,αλλωστε στο κεντρο ειμαστε καλα θα ελεγα,και αν θα παιρναμε 1 παικτη αυτος θα επρεπε να ηταν πολυ καλυτερος απο αυτους που εχουμε και ο ινλερ σιγουρα δεν ειναι και δεν μπορει να κανει την διαφορα.Καλυτεροι παικτες απο αυτον σιγουρα υπαρχουν και σε καλες τιμες (βεβαια τον αν μπορει να τους βρει ο μαροτα και αν μπορει να τους φερει ειναι αλλο θεμα)
Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως γεμιζουμε ξανα με μετριους παικτες αμφιβολου αξιας και οτι οι αντιπαλες ομαδες που θεωρητικα εχουν τους ιδιους στοχους με εμας για του χρονου(τ.λ) κανουν σωστες και πετυχημενες(για τα δικα τοους δεδομενα) κινησεις.
Φοβαμαι πολυ πως ετσι οπως παμε θα κανουμε πολλα χρονια να δουμε τ.λ(αλλωστε μη ξεχναμε οτι του χρονου θα βγαινουν 3 ομαδες) και ακομα πιο πολλα να δουμε τιτλο.

magica juve είπε...

καλα ρε ηρεμιστε ποιον ινλερ και μοντολιβο???χιλιες φορες μελο...δλδ αν παιρναμε τον ινλερ δεν θα ηταν μετρια μεταγραφη σαν τον ζιγκλερ??σε 20 μερες αρχιζει η μεταγραφικη περιοδος και εφοσον ειπαν θα ριξουν λεφτα θα τα ριξουν..μπορει οχι 100 αλλα 70-80 θα τα ριξουν...ασε να παρει και η μπαρτσα σαντσεζ να μας μεινει εμας ο ροσσι που εγω προσωπικα τον θελω πιο πολυ απο ολους(αγκουερο,σαντσεζ,μπενζεμα,τεβεζ)

Dima είπε...

t thema einai mn parei tn rossi h inter an ginei k kratisoume tn marotta tha imaste malakes...