JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Κόντε, το τεχνικό team και οι μεταγραφές στο επίκεντρο.

Με το νέο προπονητή Αντόνιο Κόντε , δεν θα υπάρξουν επαναστατικές αλλαγές του τεχνικού προσωπικού όπως προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες. Εκτός από το δεξί χέρι του τον Stellini ο οποίος έχει το ρόλος της «τακτικής» (κυρίως της άμυνας) και είναι το άτομο με το οποίο ο Conte έχει μελετήσει τις τάσεις κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν στη Σιένα , ελάχιστες αλλαγές θα επέλθουν.
Για το ρόλο του προπονητή τερματοφυλακών θα επιβεβαιωθεί ο Filippi (έφτασε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όχι στο προσωπικό του Gigi Delneri ), ενώ το ρόλος του γυμναστή θα έχει o Giampiero Ventrone , μια έκπληξη θα μπορούσε να θεωρηθεί πως είναι η παραμονή του De Bellis , ο οποίος έφτασε στο Τορίνο με το όνομα του «mister μηδέν ατυχήματα» , αλλά κατά την περίοδο που μόλις έληξε απέτυχε να ανακόψει την αιμορραγία των συχνών τραυματισμών για την Γιουβέντους.

Στα μεταγραφικά ο νέος προπονητής της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε με ομάδα αποτελούμενη από τους Marotta , Guild και Nedved συναντήθηκε χθες, στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, για να προσδιορίσουν τις επόμενες κινήσεις της αγοράς για τη Μεγάλη Κυρία . Το τεχνικό προσωπικό έχει συμφωνήσει να κινηθούν για τους δύο παίκτες της Ουντινέζε Inler και Sanchez : Η αφετηρία και το αίτημα τις Γιουβέντους θα αντιστοιχεί σε 35 εκατ. ευρώ και για τους δύο παίκτες. Ο Inler με τη Γιουβέντους έχει μιλήσει και έχει μια προφορική συμφωνία πριν μερικές ημέρες, ενώ για το Sanchez θα πιέσουν στις επόμενες λίγες ώρες, να πει το ναι η Ουντινέζε.
Στο Μιλάνο θα υπάρξει σήμερα συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο ομάδων για να γίνει απολογισμός της κατάστασης: πρέπει να γνωρίζει η Γιουβέντους τις προθέσεις της Ουντινέζε για τους δυο αυτούς παίκτες της.

2 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Φερε ρε αχρηστε Μπαροτα Ινλερ-Σαντσεζ να πεσουν τα τσιμεντα!Κανε μια φορα κατι σωστο!Αφου οι παικτες θελουν να ερθουν και χωρις να παιζουν τσου λου σημενει οτι γουσταρουν ΓΙΟΥΒΕ καψε τον κολο σου γιατι ολοι τους θελουμε στο καινουργιο γηπεδο!

Xristos είπε...

ego prosopika apo tous dyo tha ithela ton sanchez alla an erthei kai o ilner akomi kalytera