JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Τα αποκαλυπτήρια της Κυρίας σήμερα στις 18:00.


Σήμερα έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε μέσα στο γήπεδο . Η Γιουβέντους στις 17:00 ώρα Ιταλίας 18:00 ώρα Ελλάδος θα αντιμετωπίσει σε ένα φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα επίλεκτων της Susa .

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο TuttoJuve.tv και από Sportitalia streaming.

Για το πρώτο φιλικό, ο Αντόνιο Κόντε θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει το σύστημα του, το 4-2-4 και να δει ο κόσμος της ομάδας τις δυνατότητες του, οι έντεκα που θα παρατάξει για το πρώτο φιλικό θα είναι όπως λένε οι πληροφορίες οι : Buffon, Lichtsteiner, Bonucci , Chiellini, Ziegler, Pirlo, Marchisio?, Krasic, Del Piero, Matri, και Pepe.

Επίσης στην αποστολή βρίσκονται οι : Storari, Manninger, Kirev, Motta, Grygera, De Ceglie, Barzagli, Sorensen, Melo, Marrone, Pazienza, De Silvestro, Toni, Quagliarella, Martinez.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα μπορεσουμε να το δουμε σε καποιο απο αυτα τα site ή σε καποιο αλλο?

magica juve είπε...

http://www.oleoletv.com/watch/live/stream/online/free/tv/video/channel/feed/link/broadcast/vivo/gratis/p2p/4/july/15/2011/10/118/v-311878/bardonecchia-juventus.html

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω φιλαρακι magica juve! 12-1... εννοειται οτι το ματς δεν προσφερεται για κριτικη αλλα μου αρεσε οτι εδειξαν θεληση σε ολο το 90λεπτο μεσα στον ηλιο και επισης ηταν πολυ καλος ενα εξτρεμακι που δεν ειχα ξαναδει ο Ντι Σιλβεστρο..επισης ο Ματριγκολ το'χει πολυ ευκολο το πλεκτο και πολυ καλα καταρτισμενο τεχνικα μπακ ειναι ο Τσιγκλερ με πολυ καλο αριστερο σουτ..αυτο που δεν μου αρεσε ηταν τα μαχαιρωματα που διαβασα μεταξυ συνδεσμιτων οπαδων της Γιουβε πριν το ματς...