JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Η Γιουβέντους απαιτεί σεβασμό»!

Μήνυμα προς την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε ο Αντρέα Ανιέλι, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της Γιουβέντους.
Ο πρόεδρος της Μεγάλης Κυρίας ήταν παρόντας στην εκδήλωση και ερωτηθείς για τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την Ιντερ και το Calciopoli, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς την ομοσπονδία, που θα πρέπει να αποφασίσει στις 18 του μήνα αν θα αφαιρέσει ή όχι το Scudetto του 2006 από την Ιντερ.

«Εχουμε ζητήσει εδώ και ένα χρόνο να αφαιρεθεί αυτό το πρωτάθλημα από την Ιντερ και ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι θέλουμε ίδια μεταχείριση για όλους. Αυτό είναι το σωστό και δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να διαφωνεί με αυτό. Εχουν ειπωθεί πολλά τις τελευταίες μέρες και το χειρότερο που μπορεί να κάνει η ομοσπονδία, θα είναι να αποφασίσει ότι... δεν μπορεί να αποφασίσει. Αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο», τόνισε ο Ανιέλι και συνέχισε λέγοντας ότι απαιτεί σεβασμό προς τους Μπιανκονέρι.

"Πιστεύω πως είναι σωστό σε αυτή τη στιγμή της ιστορίας της Juventus, να έχω μια επαφή με όλους σας. Ήταν αρκετά τεταμένες οι μέρες που ζήσαμε εσχάτως, όπως τις ζήσαμε στο εσωτερικό του συλλόγου, όπως ζήσαμε τον επίλογο του δεύτερου τμήματος των ερευνών για τα γνωστά γεγονότα του 2006", ξεκίνησε -αποφεύγοντας τον όρο calciopoli. Θα ήθελα να κάνω μια σειρά συλλογισμών. Κατ' αρχήν η ηρεμία με την οποία οι Del Piero και Buffon απάντησαν σε κάποιες ερωτήσεις σας. Πρόκειται για δυο πρωταθλήματα τα οποία οι παίχτες που ήταν και έπαιξαν εκείνα τα παιχνίδια, τα κέρδισαν στο γήπεδο", το πρωτάθλημα έληξε με 91 βαθμούς για την ομάδα. Οπότε, από αυτή την άποψη δεν υπάρχει ανάγκη να προσθέσουμε οτιδήποτε άλλο".

"όλα ξεκίνησαν στις 28 Απριλίου 2010 όταν, στο περιθώριο της Συνέλευσης των μετόχων της Exor, o John έκανε δυο σημαντικές ανακοινώσεις. Αφενός προανήγγειλε αυτό που θα ήταν μια σημαντική αλλαγή στο σύλλογο που υλοποιήθηκε με την άφιξη διαφόρων παραγόντων μέσα στη χρονιά και αφετέρου προανήγγειλε κάτι εξίσου σημαντικό που ήταν η κατάθεση από το σύλλογο του υπομνήματος για την ανάκληση του scudetto 2005/06. Σε τι στηριζόταν, ποιά ήταν η αρχή στην οποία στηριζόταν αυτό το αίτημα; Αφορούσε την αρχή της ίσης μεταχείρισης, που είναι πολύ σημαντική",

"εξαιτίας πυκνών, σταθερών και μακροχρόνιων επαφών προκειμένου να δημιουργήσουν εξάρτηση του διαιτητικού τομέα ... αυτές οι επαφές πραγματοποιούνται συχνά ενόψει αγώνων που θα έδινε η Inter και αντικείμενό τους είναι ακριβώς οι διαιτητές και οι βοηθοί που αγωνίζονταν με αυτή την ομάδα", "η Inter προκύπτει ως προνομιακός συνομιλητής"...

"Θα μπορούσα να συνεχίσω, αυτό το ντοκουμέντο το έχετε διαβάσει όλοι σας, είναι ένα ντοκουμέντο που συζητήθηκε αρκετά αυτές τις μέρες. Είναι ένα ντοκουμέντο που, ας πούμε ολοκληρώνει την ανακριτική φάση. Στη θεωρία θα περνούσαμε στη δικαστική φάση, δικαστική φάση που σε αυτή τη φάση προφανώς δεν θα υπάρξει γιατί τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Ωστόσο διαβάσαμε αυτό που ήταν η ανακοίνωση του επιτρόπου Guido Rossi και αυτές τις πράξεις που αν έδειχναν ότι υπήρχε ελάχιστη διαύγεια, μιλάμε για λίγη όχι για κανένα σεισμό, εκείνη η απόφαση θα μπορούσε να ανακληθεί".

"Εγώ πιστεύω ότι τόσα ειπώθηκαν αυτές τις μέρες, πολλές απόψεις εκφράστηκαν. Αυτό που εμείς φοβόμαστε είναι να αποφασιστεί να μην υπάρξει απόφαση, που θα ήταν το χειρότερο πράγμα αυτή τη στιγμή"

«Απαιτώ σεβασμό από τις αρμόδιες αρχές. Απαιτώ σεβασμό προς τη Γιουβέντους, τους παίκτες της και όλους στον σύλλογο. Απαιτώ σεβασμό προς τους τιφόζι μας. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που έγραψε και γράφει την ιταλική ποδοσφαιρική ιστορία. Πάντα δείξαμε σεβασμό προς τις αθλητικές αρχές και είμαστε, αναμφίβολα, η μόνη ομάδα που έχει υποφέρει πραγματικά από όσα έγιναν το 2006. Ή μάλλον από όσα έγιναν γνωστά το 2006, γιατί τώρα αποκαλύπτονται κι άλλα. Είναι λογικό, λοιπόν, να απαιτούμε ίδια μεταχείριση προς όλους. Ελπίζω ότι θα πάρουν μια απόφαση στις 18 Ιουλίου και θέλω να κάνω σαφές ότι έχουμε τη δύναμη να απευθυνθούμε και αλλού και όχι μόνο στην αθλητική δικαιοσύνη αν χρειαστεί, αλλά προς το παρόν θέλω να περιμένω για την απόφαση της ομοσπονδίας».

"το 2006 ήταν ο μοναδικός σύλλογος που υπέστη βαριές οικονομικές ζημιές, αποτιμώμενες σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Τώρα είδαμε πως άλλοι σύλλογοι, ιδίως η Inter, είχαν συμπεριφορές ελάχιστα καθαρές. Αναμένουμε τις αποφάσεις και μετά θα δούμε. Σεβαστήκαμε πάντα την αθλητική δικαιοσύνη αλλά έχουμε τα μέσα για να κινηθούμε και απ' έξω, αν και για την ώρα δεν θέλουμε να το κάνουμε. Όσον αφορά στην αθλητική δικαιοσύνη, για μας τελειώνει εδώ αν από την Inter ανακληθεί το scudetto. Μετά, παραμένουν οι διαδικασίες της τακτικής δικαιοσύνης και θα δούμε πώς θα καταλήξουν αυτοί"

"προφανώς μπορούμε να αξιολογήσουμε μια διαδικασία για την απονομή των δυο scudetti που μας αφαιρέθηκαν. Χρειάζονται όμως προϋποθέσεις βάσει των οποίων να επιβεβαιωθούν οι συμπεριφορές του συλλόγου μας στην υπό εξέταση περίοδο".

H αναφορά του προέδρου έκλεισε με το αγωνιστικό παρών και μέλλον: "θα μας άρεσε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κατάκτηση του scudetto για να κλείσουμε επιτέλους τον κύκλο. Είμαι πεισμένος ότι το νέο μας στάδιο θα μπορέσει να μας βοηθήσει πολύ, να μας δώσει μια ταχύτητα παραπάνω", είπε επισημαίνοντας ότι "κινούμαστε για να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα. Στο μεταξύ πήραμε τον Pirlo που είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Είναι σε θέση να μας κάνει να κάνουμε το ποιοτικό άλμα, τεχνικό και μυαλού. Αναζητούμε top παίκτες, δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε πλειστηριασμούς, αλλά να τους αγοράσουμε στη σωστή τιμή. Θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις, πέρυσι τα καλύτερα ήρθαν στα τέλη Αυγούστου. Έχουμε χρόνο, μας αρέσουν πολλοί παίχτες αλλά οι όροι πρέπει να είναι οι δικοί μας".

3 σχόλια:

Xristos είπε...

pes ta re proedre. pesta na valoun mialo kapoioi malakes.

Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vero Juventino είπε...

5 xronia ta leme..