JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ανταλλαγή Amauri-Vargas και ενδιαφέρον για Storari από τη Fiorentina.


Η αγορά για την Γιουβέντους τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη και γεμάτη από επιτυχίες. Μετά την μεταγραφή του Μίρκο Βούτσινιτς (27) από τη Ρόμα, η εταιρεία στην Corso Galileo Ferraris πάντα ψάχνει για έναν παίκτη για την αριστερή πτέρυγα που θα είναι σε θέση να αφομοιώσει τα καλύτερα συστήματα του νέου προπονητή Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας "Tuttosport", ο παίκτης για την αριστερή πτέρυγα που ψάχνει η Γιουβέντους μάλλον θα είναι ο Juan Manuel Vargas (28) της Φιορεντίνα. Ο μάνατζερ του ίδιου του παίκτη, πριν από λίγες ημέρες, άφησε την πόρτα ανοιχτή για την πώληση του πελάτη του, λέγοντας: «. Εάν μια προσφορά έρθει σε μας και είναι σημαντική και για την Φιορεντίνα θα μπορούσαμε να το εξετάσουμε"

Επίσης σύμφωνα με τους επικεφαλής στο Τορίνο, οι βιόλα μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα παίκτη που η Γιουβέντους είναι διαθέσιμη να τον δώσει και αυτός είναι ο Amauri Carvalho (31). Εκτός αυτού, στη Φλωρεντία δεν είναι τόσο σίγουροι για τη μονιμότητα του Alberto Gilardino (28) στην ομάδα τους και γι 'αυτό ως μερική αντιστάθμιση μπορούν να προστατευθούν από την αποδοχή του Ιταλο-Βραζιλίανου.
Στο επίκεντρο της Φιορεντίνα, σύμφωνα με την Tuttosport και Sky Sports, θα τεθεί και ο Marco Storari. Γιατί οι βιόλα, στην πραγματικότητα, ψάχνουν για αντικαταστάτη για Frey.

4 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

As paroume ton Vargas toulaxiston an den ginei kati me ton Bastos..

mike_bianconero είπε...

Κατ αρχην καλως ηρθες πισω Ντινο ελπιζω να περασες καλα....Αν καταφερει η βλακοφατσα να δωσει Αμαουρι και κανενα αλλο παλτο και να παρει Βαργκας μπορει να τον βριζω συνεχεια αλλα αυτην την φορα θα τον παραδεχτω!

Vero Juventino είπε...

Parepiptontws,kalws hr8es kai pali filtate Ntino ;)
8a kaneis ka8olou ekmpomph aurio?

Vero Juventino είπε...

ekpomph*