JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Juventus-Val Susa 12-1. Του Marchisio το πρώτο γκολ της σεζόν


Χορταστική αρχή για τη Juve του Conte που έδειξε αγωνιστικότητα, διάθεση να λιώσει τον αντίπαλο όποιος και αν είναι, και καλά στοιχεία στην ανάπτυξη. Τρία γκολ ο Μatri, δυο ο Toni, δύο και ο Pepe, ένα γκολ και ένα δοκάρι ο Quagliarella.


Mε Lichesteiner, Pirlo και Pazienza από την αρχή (στη συνέχεια μπήκε και ο Ziegler) από τους νέους και Matri, Quagliarella ξεκίνησε ο Antonio Conte το πρώτο τεστ της σεζόν, με μια Αντιπροσωπευτθκή Ομάδα της Val Susa αποτελεούμενη από παίχτες τριών τοπικών ομάδων. Ο Conte δεν είχε στην διάθεσή του τον capitan Del Piero.
Πρώτος δοκίμασε το πόδι του ο Marchisio και υποχρέωσε τον Losacco σε σπουδαία απόκρουση. Μετά η ψυχρολουσία: γκολ του Barocco από κόρνερ (πρόλαβε τον Sorensen) στο οποίο απάντησε η Juve που στο πρώτο ημίχρονο έδειξε καλά στοιχεία με τον Pirlo (πολλές οριζόντιες μπαλιές) αλλά και τον Marchisio και το επιθετικό δίδυμο Quagliarella-Matri. O Marchisio ήταν εκείνος που ισοφάρισε το σκορ (στη συνέχεια έχασε και άλλη καλή ευκαιρία) παίρνοντας τη μπάλα από τον Krasic, ο Matri έκανε το 2-1 μετά από βαθιά μπαλιά του Pirlo για τον Marchisio που έβγαλε τον πρώην cagliaritano στα δυο μέτρα από το τέρμα. Ο Quagliarella έκανε το 3-1 εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του τερματοφύλακα στο σουτ του Marchisio. Από μπαλιά του Pirlo το 4-1 από τον Sorensen με κεφαλιά. Δοκάρι του Quagliarella και 5-1 από τον Matri που τους πέρασε όλους. Στο διάλλειμμα ο Matri δήλωσε πως βρίσκεται καλά με το σύστημα του Conte ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά χαρακτήρισε καλή ενίσχυση την ενδεχόμενη άφιξη του G.Rossi.

Σχεδόν νέα ομάδα στο δεύτερο μέρος από τον Conte που συνέχισε τις αλλαγές ξαναβάζοντας παίχτες που είχε βγάλει (ο Quagliarella ξαναπήρε τη θέση του Matri). Λίγο μετά την έναρξη, συνδυασμός Matri-Toni και γκολ του Toni που μερικά λεπτά μετά είδε τον τερματοφύλακα της τοπικής ομάδας να του λέει "όχι". Το 7-1 με πέναλτυ, που κέρδισε ο Pepe, από τον Matri που αμέσως μετά βγήκε. Αμέσως πριν είχε χάσει καλή ευκαιρία ο F.Melo και αμέσως μετά ήρθε το 8-1 από το νεαρό De Silvestro που έπαιξε στα άκρα, γύρισε ες στην πειροχή και με το αριστερό σκόραρε. Στο 70' ο Toni εκμεταλλεύθηκε το ύψος του και από κόρνερ του De Silvestro έγραψε το 9-1. Στο 82' με σουτ εκτός περιοχής ο F.Melo νίκησε τον Losacco που αυτή τη φορά έπεσε καθυστερημένα. Συνδυασμός με τον Quagliarella και πέναλτυ και πάλι για τον Pepe, στο 88': το 11-1 έγραψε ο ίδιος ο Pepe o οποίος έκλεισε το σκορ στο 90': 12-1.
Ως σύγκριση, να θυμηθούμε ότι στο αντίστοιχο πρώτο φιλικό της σεζόν πέρυσι, με μια αντιπροσωπευτική του Trentino, όπου γινόταν η προετοιμασία, η
Juve είχε νικήσει με 6-0 στις 11 Ιουλίου με δυο γκολ του Trezegol και ένα του Diego...

JUVENTUS-RAPPRESENTATIVA VAL SUSA 12-1
Τέρματα: 23' Marchisio, 24', 45', 60' πεν. Matri, 28' Quagliarella, 32' Sorensen, 52', 70' Toni, 62' De Silvestro, 82' F.Melo, 87' πεν., 90' Pepe - 14' Barocco
Διαιτητής: Colosimo (Torino). Επόπτες: Torrero, Alibrandi.

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Sorensen, Chiellini, Grygera, Krasic, Pazienza, Pirlo, Marchisio, Quagliarella, Matri.
Αναπληρωματικοί: Manninger, Storari, Motta, Ziegler, Barzagli, Bonucci, F.Melo, Pepe, Marrone, Giandonato, De Silvestro, Pasquato, Toni.
Προπονητής: Antonio Conte.

RAPPRESENTATIVA VAl SUSA: Losacco, Serpa, Senor, Barocco, Caputo, Piano, Di Blasi, Ferraris, Di Sanza; Carretta, Squillace. Αναπληρωματικοί: Bellando, Rizzi, Bruno, Monfalcone, Cario, Gentile, Maggio, Manes, Tescari, Marziale, Paterna, Scoppellitti, Raschilla, Pirona, Rinaldi, Scannapieco.
Προπονητής: Nino Ollio.

Ικανοποίηση Conte

Ικανοποιημένος και μετρημενος εμφανίστηκε μετά το ματς ο Conte που στάθηκε κυρίως στον ενθουσιασμό της ομάδας επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει δουλειά πάνω σε αυτό. Ο Conte δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Giuseppe Rossi. "Για μένα σουδαία παίχτες είναι ο Matri, O Quagliarella, o Toni" και συνέχισε έτσι απαριθμώντας την ομάδα όταν ρωτήθηκε αν είναι σπουδαίος ο Pepito. Στην επιμονή της δημοσιογράφου, ο mister απάντησε ξερά πως αν έρθει ο x ή ο z θα σχολιάσει, τώρα μιλάει για την ομάδα του μόνο.


Πηγή : http://ungobboaatene.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: