JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Bastos στη Γιουβέντους ίσως και σήμερα?

Νωρίς το πρωί από την ιστοσελίδα Sportmediaset.it, η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε και στην πρώτη έκδοση του Studio Sport, με τον οποίο ο απεσταλμένος Claudio Raimondi επιβεβαίωσε τη συνάντηση μεταξύ της Γιουβέντους των δύο ανδρών, Beppe Marotta Fabio Guild, με το μάνατζερ του Michel Bastos (27), Emmanuel de Kerchove. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, θα οδηγήσει στον καθορισμό των τελικών λεπτομερειών που σχετίζονται με το μεταγραφή του Bastos στη Γιουβέντους, σύμφωνα με την Sportmediaset, η επισημοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να φτάσει η ημέρα μετά από μια μακρά διαπραγμάτευση.

Όπως αναφέρθηκε και από την Gazzetta.it, αυτή τη στιγμή γίνεται μια συνάντηση κορυφής στο Ata Executive Hotel στο Μιλάνο, μεταξύ των Φάμπιο Guild εκπρόσωπο της Γιουβέντους, και του πράκτορα του παίκτη, Damian. Η Γιουβέντους είναι πραγματικά ένα βήμα μακριά από το Βραζιλιάνο παίκτη, θα δώσει 12 εκατ. ευρώ στο γαλλικό σύλλογο, ενώ η Λυών ζητά 16. Αλλά η εντύπωση, όπως αποκαλύπτεται μετά από αρκετές συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ώρες είναι πως θα επέλθει η συμφωνία, μετά από εβδομάδες ερωτοτροπία, αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Όλα δείχνουν ότι η Γιουβέντους έχει βρει για την αριστερή πτέρυγα τον παίκτη που θέλει ο προπονητή Αντόνιο Κόντε. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες για τη διαπραγμάτευση Bastos-Γιουβέντους, που διανύει πλέον την αποφασιστική στιγμή του.

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Ante epitelous!

Xristos είπε...

pali gia ton bastos tha mas peite re pousti mou? mas exete zalisei ton poutso. ti mia mas lete oti kleinei kai tin alli oti xalaei. oti sas kavlosei grafrete