JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Juve μετά Βούτσινιτς κυνήγι για στόπερ και αριστερό χαφ.


Μετά τον Βούτσινιτς και την αναμονή για την περίπτωση του Λουγκάνο ( περιμένει να δει αν θα πέσει κατηγορία η Φενερ) . Η Γιουβέντους θέλει να κλείσει και το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τα ονόματα που υπάρχουν στο μπλοκάκι του Αντόνιο Κόντε να είναι οι Vargas, Bastos, Perotti και Elia, γεμάτος είναι λοιπόν ο κατάλογος που έχει ο Beppe Marotta. Στη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε αρχίζει να καθορίζει την ταυτότητά του και να αποσαφηνίσει την τεχνική εικόνα του για την ομάδα που θέλει να φτιάξει.

Η ξαφνική και αποφασιστική επιτάχυνση της αγοράς χθες, μετά από εβδομάδες άκαρπων προσπαθειών για τους παίκτες που αποδείχτηκαν απρόσιτοι (Aguero) ή τακτική της Villareal που ελάχιστα έγινε κατανοητή (Rossi), στη Γιουβέντους τώρα θέλουν μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την κορυφή την επόμενη σεζόν, έτσι έχουν σκοπό να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όλα τα μεταγραφικά θέματα και να έχει ο Κόντε όλα τα όπλα στην διάθεση του έτσι ώστε για τα δεκατέσσερα εκατομμύρια των οπαδών της Κυρίας στην Ιταλία και τα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, να έρθει η λύτρωση μετά από 5 χρόνια χωρίς τίτλους.

Ο προπονητής εξακολουθεί να περιμένει τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, για να μάθει αν θα είναι το 4-2-4 εφικτό να το εφαρμόσει, ως εκ τούτου, θα καταλάβει αν ο πρώην παίκτης της Ρόμα (Vucinic) θα είναι «μεγάλο» δεύτερο επιθετικό όπλο να τον συνδυάσει με Matri ή Quagliarella ή θα έχει παρόμοιο ρόλο με τον Krasic στο άλλο άκρο της επίθεσης (αριστερά), δημιουργώντας έτσι ένα 4-3-3, εάν μπορεί ο Μαυροβούνιος να καλύψει δυνατά τη μεσαία γραμμή, σε ρόλο όπως του Krasic, και με δύο κορυφές στην επίθεση, Quagliarella Matri.

Επίσης στο 4-3-3 θα έχει το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει την ένταξη στο φυσικό του ρόλο τον Marchisio, αλλά παρεμποδίζεται το 4-2-4 που θέλει να εφαρμόσει ο Κόντε: θα μπορούσε να λειτουργήσει παράλληλα με Πίρλο και Vidal στην άλλη πλευρά. Αλλά ο Κόντε φαίνεται να προτιμά τους δύο κεντρικούς μέσους, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική επιθετική ανάπτυξη.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Αντόνιο Κόντε για να μπορεί να καταλάβει πιο θα είναι τελικά το σύστημα που θα μπορέσει να εφαρμόσει στην Μεγάλη Κυρία στο νέο πρωτάθλημα, πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα θέματα τον μεταγραφών για να μπορέσει ο προπονητής να μοντάρει την ομάδα και να είναι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν.

6 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Θα βγει για κυνηγι αυτος με το τσακιρικο ματι?Να δουμε τι θα κανει παλι!

billaras είπε...

φιλε mike,ο τσακιροματης ας φερει βαργκας και ας δωσει αμαουρι ανταλαγει δηλαδη χωρις ευρωπουλα.

mike_bianconero είπε...

Billara το κοβω λιγο δυσκολο αδελφε θα δωσει και κατι ψιλα πιστευω δε νομιζω αυτην την στιγμη ο Αμαουρι να αξιζει οσο ο Περουβιανος.

billaras είπε...

αρκει τα ψιλα να ειναι οντως ψιλα και οχι χοντρα,γιατι ο τυπος τα βλεπει ολα λιγο πλαγια.

mike_bianconero είπε...

Ασε μαρεσει που λεει το ταγαρι οτι αγοραζουμε στην τιμη που θελουμε τοτε αποδεικνυεις οτι εισαι μαλακας!

Ανώνυμος είπε...

πφντος ο Βαργας για μενα ειναι αυτος που χρεαζομαστε στ'αριστερα

John.The.Terrible