JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

H Ρούμπιν Καζάν ενδιαφέρεται για τον Ιακουίντα.

Στην Γιουβέντους συνεχίζουν το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ στο έμψυχο δυναμικό κι ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται είναι ο Βιτσέντζο Ιακουίντα. Ο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού ταξίδεψε στην Γερμανία για να μιλήσει με την Ρούμπιν Καζάν για το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του.


Ο Βιτσέντζο Ιακουίντα δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε ενόψει της νέας χρονιάς και στην Γιουβέντους ψάχνουν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν. Η λύση δεν αποκλείεται να έρχεται από την Ρωσία και την Ρούμπιν Καζάν.

Η ρωσική ομάδα ψάχνει για επιθετικό στην ιταλική αγορά και μετά το όχι του Φλόρο Φλόρες στράφηκε στον Ιακουίντα. Μάλιστα, ο ατζέντης του 32χρονου επιθετικού, Αντρέα Ντ' Αμίκο, βρίσκεται στην Γερμανία όπου προετοιμάζεται η Ρούμπιν Καζάν όπου και θα συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του.

Στην Γιουβέντους είναι θετικοί στην παραχώρηση του παίκτη και δεν αποκλείεται αντί για χρήματα να ζητήσουν ως αντάλλαγμα τον Σαλβατόρε Μποκέτι ο οποίος αγωνίζεται ήδη στην Ρούμπιν.

2 σχόλια:

Dima είπε...

sto kalo paixtara m

Xristos είπε...

to teleio senario. o iaquinta stin roubin kai o bocchetti stin juventus. fevgei ena palto kai erxetai enas amyntikos tou mellontos gia tin juve kai tin ethniki italias