JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Το Juventus.com προσγειώνεται U.S.A.


Εννέα ώρες πτήσης για να φτάσει η ομάδα στις ΗΠΑ στις 7.00μμ, τοπική ώρα, το αεροπλάνο της Γιουβέντους προσγειώθηκε στη Φιλαδέλφεια, αρχίζοντας έτσι η Αμερικάνικη περιοδεία της Γιουβέντους. Η ομάδα αμέσως μεταφέρθηκε στο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Novacare, το οποίο θα είναι το νέο «σπίτι» για τους άνδρες του Αντόνιο Κόντε για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ο προπονητής δεν έχασε χρόνο: στις 8.00μμ οι παίκτες ξεκίνησαν αμέσως την εκπαίδευσή τους. Θα κάνουν ασκήσεις γυμναστικής για να χαλαρώσει τους μυς τους μετά το ταξίδι και να αρχίσουν να εξοικειωθούν με το γήπεδο, όπου η Γιουβέντους θα συνεχίσει την προετοιμασία τους μετά την Bardonecchia. Μετά από περίπου μία ώρα που χαρακτηρίζεται από τρέξιμο και τεντώματα, η Γιουβέντους επέστρεψε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να έχουν το γεύμα και, τέλος, ανάπαυση.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα δείτε την ομάδα να κάνει διπλές προπονήσεις για να προετοιμαστεί για τα τρία φιλικά εναντίον των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Club America και Chivas, αλλά πάνω απ 'όλα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με στόχο την επόμενη σεζόν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ JUVENTUS.COM

Η Αμερικάνικη περιοδεία της Γιουβέντους ξεκίνησε επίσημα σήμερα. Οι παίκτες της Γιουβέντους θα περάσουν εννέα έντονες ημέρες που αποτελούνται από προπονήσεις, παιχνίδια και ειδικές εκδηλώσεις, μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά. Μια ειδική περίσταση για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του που ζουν στο εξωτερικό.

Ωστόσο, εκείνοι που δεν θα διασχίσουν τον Ατλαντικό Ωκεανό θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα του Antonio Conte. Χάρη στο Juventus.com. Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, ένα νέο τμήμα έχει ανοιχθεί ειδικά γι’ αυτό. Πρόκειται για ένα δίγλωσσο τμήμα (ιταλικά και αγγλικά), που ονομάζεται "Tour 2011", και μπορεί να προσπελαστεί από το μενού "στο γήπεδο" ("In Campo" στην ιταλική έκδοση).

Αυτό θα είναι το ιδανικό μέρος όπου όλοι οι fans μπορούν να βρουν όλες τις ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων, τους αγώνες, καθώς και πρωτοβουλίες. Οι υποστηρικτές της Γιουβέντους θα έχουν επίσης την ευκαιρία να είναι πιο κοντά στο Del Piero και την ομάδα και θα έχουν τη δυνατότητα της λήψης μιας σειράς wallpapers που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αμερικανική περιοδεία, όλες αφιερωμένες στην Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: