JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Juve, είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο για μια θέση στο νέο γήπεδο.



ΤΟΡΙΝΟ, 29 Ιουλίου – Στη Γιουβέντους, δουλεύουν πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Μετά την μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής με τα εισιτήρια διαρκείας( 18 χιλιάδες κάρτες που πωλήθηκαν κατά την πρώτη φάση της προτίμησης), οι οπαδοί της Γιουβέντους θα εξακολουθούν να έχουν λίγες ώρες για να εξασφαλίσουν μια θέση στο νέο γήπεδο. Η προθεσμία είναι στην πραγματικότητα έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Εν αναμονή των εγκαινίων της 8ης Σεπτεμβρίου και το πρώτο επίσημο παιχνίδι (10 ή 11 Σεπτεμβρίου κατά της Πάρμα), στη συνέχεια θα τελειώσει η φάση των πωλήσεων για την ελεύθερη συνδρομή για τη σεζόν 2011/12.

Επίσης το νέο γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο και από προχθές έχει ξεκινήσει και η τοποθέτηση του χλοοτάπητα του γηπέδου 40 ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του, που έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Στάδιο ο χλοοτάπητας άρχισε να τοποθετείται προχθές τη νύχτα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα τελειώσει σήμερα αργά το βράδυ. Η acitvity είναι εταιρία «made ​​in Germany», τα μηχανήματα, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο νέο σπίτι της ομάδας, είναι από το Μόναχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: