JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Angelo Peruzzi.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Σήμερα πάλι θα μιλήσουμε για τον αριθμό ένα. Μετά τους Combi , Zoff ,Tacconi , Sentimenti IV και Buffon , είναι τώρα η σειρά ενός άλλου τερματοφύλακα ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία της Γιουβέντους:. Ο Angelo Peruzzi είναι αυτός που συνδέεται με την μνήμη μας για όλα τα διεθνή τρόπαια που κέρδισε στη δεκαετία του '90 η ομάδα μας. Η Περιπέτεια του είναι μακριά με την ασπρόμαυρη φανέλα που την φόρεσε για οκτώ σεζόν - 1991 έως 1999 - και έπαιξε 301 παιχνίδια.

Παίρνει την σκυτάλη από ένα άλλο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον Stefano Tacconi και στην πράξη, βαδίζει στα βήματα του. Αρχίστε κερδίζοντας το Κύπελλο UEFA το 1993 με τον Trapattoni προπονητής. Επαναλαμβάνει αρκετές φορές τις επιτυχίες μετά την ανάληψη της ομάδας από τον Λίπι. Πρώτα με το Scudetto και το Coppa Ιταλία το 1995, το ιδανικό εφαλτήριο για να εξαπλωθεί πέρα από τα σύνορα. Στην πρώτη του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πλέον το επίκεντρο.

Η Γιουβέντους κατακτά το τρόπαιο του Champions League στη Ρώμη, λίγα μίλια μακριά από Viterbo τη γενέτειρα του, και βάζει την υπογραφή του με την απόκρουση δύο πέναλτυ στον τελικό εναντίον του Ajax. Ο Peruzzi επαναλαμβάνει και την επόμενη περίοδο, τις επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Πρώτα με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και στη συνέχεια με το Intercontinental Cup, σήκωσε τα τρόπαια ως αρχηγός. Πριν από την αναχώρηση του από την Γιουβέντους κέρδισε άλλα δύο πρωταθλήματα, δίνοντας πάντα την πολύτιμη συμβολή τους. Σήμερα εργάζεται στενά με έναν άλλο μύθο της ομάδας τον Ciro Ferrara στην εθνική ομάδα της Ιταλίας κάτω τον 21.

Δεν υπάρχουν σχόλια: