JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Γιουβέντους - Vidal ήρθαν σε επαφή, αλλά 10 εκατ. ευρώ δεν είναι αρκετά.


Πρώτη επίσημη επαφή μεταξύ Γιουβέντους και Bayer Leverkusen να αποφασίσουν το μέλλον του Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός μέσος, ο οποίος παίρνει μέρος στο Κύπελλο Αμερικής αποδεικνύεται από την ποιότητα και την προσωπικότητα, και είναι ο νούμερο ένα στόχο και ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη δύο φορές δημοσίως εκφράσει την επιθυμία του για να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα .

Επιπλέον, οι ηγέτες της Γιουβέντους τελικά κατάφεραν να του μιλήσουν – λόγω τις δεσμεύσεις με την εθνική ομάδα είχε περίπλοκη επικοινωνία - και ο παίκτης είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει στο Campionato και τη Γιουβέντους.
Η σωστή τιμή του είναι γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, αν και η τελευταία (καλή) απόδοση του στο Κόπα Αμέρικα ενθάρρυνε την γερμανική ομάδα που φαίνεται να έχει ήδη αρνηθεί μια προσφορά των 15 εκατομμυρίων της Μπάγερν Μονάχου.

Μέχρι στιγμής, Beppe Marotta , και Φάμπιο Guild έχουν καταλήξει σε συμφωνία επί της αρχής με τον μάνατζερ του παίκτη, Fernando Felicevich. Ο ίδιος ο Felicevich αναμένεται αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Ιταλία (ίσως) και να είναι καθοριστική για το μέλλον του παίκτη . Στη συνέχεια, θα υπάρξει επιτάχυνση των συζητήσεων με την Bayer Leverkuzen.

Ο Rudi Voeller, είπε ότι προτιμά να τον πουλήσει αλλά όχι σε άμεσους ανταγωνιστές της Bundesliga. "Υπάρχει μια σημαντική προσφορά για Vidal,". Καμία αναφορά στη Γιουβέντους , αλλά το σκίτσο οδηγεί στην Γιουβέντους."Ναι, μια μεγάλη εταιρεία τον θέλει." Η διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων αυτή τη στιγμή, είναι περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Αυτο το παικτη πρεπει να τον αποκτησουμε,μιλαμε για 1 απο τους καλυτερους μεσους στο κοσμο.Μαζι με το μελο θα κανουν φοβερο διδυμο

Xristos είπε...

kleistin tin gamiola tin metagrafi re malaka marota