JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Antonio Conte, στη συνέντευξη Τύπου: "Είμαι ήρεμος. Κερδίζοντας; Θα προσπαθήσουμε τώρα. Αγορά; Έχουμε σαφείς ιδέες "


Ένας από τους πιο αποδεκτούς ανθρώπους από την ώρα της έναρξης της προετοιμασίας στη Bardonecchia , είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους , ο Αντόνιο Κόντε έδωσε σήμερα την πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου από την έναρξη της νέας σεζόν. Εδώ είναι τα βασικά σημεία που αναφέρθηκαν από την «Tuttosport».



Ξεκίνησε λέγοντας.
"Όταν υπέγραψα δεν το έκανα για να πετύχω τους ελάχιστους στόχους, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εγώ θέλω να κερδίζω, το δείχνει και το παρελθόν μου: σήμερα, 11 Ιουλίου, δεν μπορώ να πω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θέλω το μάξιμουμ, το σημαντικότερο, επί του οποίου δουλεύουμε, είναι το ψυχικό σθένος, να ξαναβρούμε εκείνο που ανήκε πάντα στη Juve. Πρέπει να θέλουμε πολύ να πολεμήσουμε, να βγαίνουμε από το γήπεδο με τη φανέλα ιδρωμένη. Πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε για τη Juve, ότι είμαστε η Juve. Και η Juve είναι συνώνυμη με τη νίκη. Πάνω σε αυτό εργαζόμαστε με μια ομάδα που έχει μεγάλη διάθεση να πάρει το αίμα της πίσω μετά από δυο χρονιές που δεν ήταν ευτυχείς".

Ζήτησε τη βοήθεια των παλιών.

"Προτιμώ να μην μιλώ για την αγορά με τους δημοσιογράφους γιατί μιλάω καθημερινά με το σύλλογο, αν μιλάμε στις εφημερίδες μετά το κόστος των στόχων μας τριπλασιάζεται, έχω ανάγκη τη βοήθειά τους (Del Piero, Buffon
και Pirlo), είναι πρωταθλητές, άτομα που ξέρουν να νικάνε, όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όποιος είναι χρόνια εδώ τη juventinità την μεταδίδει με την αναπνοή".

Για το στυλ παιχνιδιού.

"Ο πρωταθλητής μπαίνει σε μια ιδέα του παιχνιδιού, αυτό είναι φυσικό, δεν υπάρχουν προβλήματα. Μιλάμε για τον Pirlo που εκτός από την τεχνική, διαθέτει μεγάλο επαγγελματισμό. Είναι περιοριστικό να μιλάμε μονάχα για την τακτική τοποθέτηση. Αν κοιτάξω τη Barcelona βλέπω ότι εφτά παίκτες δεν ξέρουν να αμύνονται και όμως κερδίζουν. Είναι μονάδες με επιθετική κλίση, να γιατί είναι σημαντική η ιδέα του παιχνιδιού, μια οργάνωση".
"Αν είναι σημαντικό το σχήμα παιχνιδιού; Ο καθένας έχει τις ιδέες του, σημαντική είναι η ισορροπία".

Για τη Διοίκηση.

"Είμαι πολύ ήρεμος, γιατί είμαι σε μια εταιρεία που έχει επιλέξει με γνώση τα υπέρ και τα κατά . Υπάρχει μεγάλη συμφωνία με Marotta και Guild, καθώς και με τον πρόεδρο Agnelli. Υπάρχει μια ενότητα του σκοπού. Ένα μεγάλο προπονητή τον κάνει ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη ομάδα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα συναντήσουμε σίγουρα δυσκολίες αλλά ξέρω ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα στο πλευρό μου".

Για τις μεταγραφές.

"Είναι αναπόφευκτο ότι κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στη διάθεση του, το 95% του ρόστερ. Λάβετε υπόψη ότι είναι πολύ δύσκολο να φύγει με την πλήρη ομάδα. Φέτος η αγορά είναι κλειδωμένη. Λόγο επίσης ότι το Κύπελλο της Αμερικής είναι σε εξέλιξη έχουν σταματήσει τις διαπραγματεύσεις. Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε μια ομάδα που έχουμε με το υπάρχον υλικό. Για μένα είναι οι πιο δυνατοί στον κόσμο αλλά είναι αναπόφευκτό να σκέφτεσαι και την αγορά μιας και είναι ανοιχτή ως τις 31 Αυγούστου. Εμείς έχουμε καθαρές ιδέες".

Για τον Κόσμο.

"Με φορτίζει ακόμα περισσότερο, με χαροποιεί αν βλέπω όλον αυτόν τον κόσμο στη Bardonecchia. Και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Θέλω να τους ξεπληρώσω μαζί με την ομάδα στο γήπεδο και γι' αυτό χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια". Παράλληλα, με αφορμή ερώτηση για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Amauri (που οδήγησαν τον ατζέντη του να πει πως ο παίκτης "δεν είναι ευτυχισμένος" και ότι ίσως ένα μέρος σαν τη Napoli να τον βοηθούσε), αφού χαρακτήρισε "αναπόφευκτη" την ύπαρξη πίκρας στους φιλάθλους, τόνισε πως "σήμερα υπάρχει πίκρα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον". Θυμίζοντας μάλιστα πως παλιά "αφήναμε τις νίκες πίσω μας", κάλεσε τους φιλάθλους "να μείνουν ήρεμοι γιατί θα κάνουμε το παν και θα τα δώσουμε όλα για ένα μέλλον καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: