JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Εντείνονται η προσπάθειες για να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες.


Σύμφωνα με την Tuttosport, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι καθοριστικήστη Γιούβε για να ξεκλειδώσει κάποια πράγματα για την αποχώρηση κάποιων παικτών από την ομάδα. Το πρώτο που θα πρέπει να είναι στα πρωταρχικά σχέδια είναι η μεταγραφή του Mohamed Sissoko (26), η οποίος συνεχίζει να προετοιμάζεται μόνος του στο Vinovo μετά την απόφαση του Αντόνιο Κόντε να μην τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ο Marotta κοστολογεί τον μέσο από το Μάλι στα € 7.000.000, αλλά με μια μικρή έκπτωση ίσως φτάσει και στα (6 εκατ.), η συναλλαγή μπορεί να κλείσει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ με τον ενθουσιασμόνα είναι διάχυτος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά έπεται ο Φάμπιο Γκρόσο (34) που η Γιουβέντους αξιολογεί την προσφοράπου προέρχεται από το Ντουμπάι, ενώ ο Jorge Martinez (28) εξακολουθεί να είναιστο στόχαστρο της Φιορεντίνα, με τον Σίνισα Μιχαήλοβιτς να είναι έτοιμος να φέρει τον παίκτη στην Φλωρεντία. Η κατάσταση είναι διαφορετική για τον Amauri (31) οπου θέλει να έχει μια ακόμα ευκαιρία φέτος αλλά το ενδιαφέρον των Τζένοα και Πάρμα ίσως του χαλάσουν τα σχέδια και στο τέλος να καταλήξει σε μια από τις δυο. Για τον Almiron (30) έχει εισέλθει δυναμικά το Τορίνο, για τουςEkdal (21) και Marrone (21), υπάρχουν σκέψεις να είναι πιθανοί να δοθούν ανταλλάγματα για να φτάσει στο Τορίνο ο νεαρός αμυντικός της Σαμπντόρια Poli (21). Και τέλος όπως αναφέρει η Tuttosport αρκετές ομάδες όπως οι Cesena, Atalanta, Κάλιαρι, και Λέτσε ενδιαφέρονται για την απόκτηση του CristianPasquato (21).

7 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Επιτελους!Πολλα μαζευτηκαν τα ταγαρια και τα παλτα για μια ομαδα επιπεδου οπως ειναι η Σινιορα το μπουλο αμπαλοι!

Xristos είπε...

to mpoulo me proto apo olous ton amauri

Dima είπε...

re mages ti krazete tn amauri kratama toni iaquinta k lete g tn amauri tn kalutero center ts 2 mishs sezon

Stelios είπε...

swstos dima! o amauri den einai palto... k uparxoun polloi xeiroteroi sthn omada...

billaras είπε...

ο αμαουρι φιλε dima ηταν στην παρμα και μονο για τετοιου επιπεδου ομαδες κανει πλεον,και σαφως υπαρχουν χειροτερα ταγαρια απο αυτον βλεπε τον αγαπημενο μου(μοττα).

mike_bianconero είπε...

O κυριος Αμαουρι παιδες που θα μου τον βγαλετε και παιχτρα με την μιση φετινη σεζον στην Παρμ απεδηξε απλα οτι ειναι για ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

Dima είπε...

paidia dn tn eipa paixtara alla apo iaqinta k toni einai kaluteros...k kati allo o marota exei ksexasei oti dn exoume aristero half...marota parata tn metagragh t rosi gt t exase t game pare douglas costa apo tn saxtar einai paixtara k pezei me tn idia anesi ws aristero haf k 10ri