JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Juventus - Lucento 6-1.

Η Γιουβέντους στη Bardonecchia όπου προετοιμάζεται, έδωσε πριν λίγο ένα 60λεπτό φιλικό αγώνα με άλλη μια ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής την Lucento. Μετά την νίκη την Παρασκευή επί της επίσης ερασιτεχνική Val Susa με 12-1, η Γιουβέντους έπαιξε εναντίον της ερασιτεχνικής Lucento την οποία και κέρδισε με σκορ 6-1. Το ματς έγινε υπό βροχή αλλά οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν κάπως τους παίκτες μέχρι να βρουν τα πατήματα τους, τα γκολ της Γιουβέντους τα πέτυχαν οι Matri που έκανε χατ-τρικ, δυο πέτυχε ο Quagliarella και ένα ο Pirlo.


Ο Antonio Conte έκανε μόνο μία αλλαγή σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησε την Παρασκευή, θέση στην αρχική εντεκάδα πήρε ο Ziegler αντί του Grygera. Ο Buffon ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια με τους Lichsteiner, Sorensen, Chiellini και Ziegler να είναι η αμυντική τετράδα. Krasic, Pazienza, Pirlo και Marchisio στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση έπαιξαν ξανά οι Quagliarella και Matri που πέτυχαν τα 5 από τα έξι γκολ της ομάδας.

Η βροχή και το βαρύ γήπεδο κατέστησε δύσκολο για την Γιουβέντους να παίξει ελεύθερα το ποδόσφαιρο που θέλει ο Conte με διαρκείς πάσες. Οι Quagliarella και Matri από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους, αλλά ο τερματοφύλακας της Lucento αντέδρασε έξυπνα για να εμποδίσει τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι αντίπαλοι της Γιουβέντους πήραν το προβάδισμα, με τον Pavani σκοράροντας από αριστερά.

Η απάντηση της Juve ήρθε σχεδόν αμέσως. Ο Πίρλο, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τη συνέπεια του σε όλη την προετοιμασία, πήγε με ένα σόλο και τρέχει με τη μπάλα έξω από την περιοχή και σκοράρει. Λίγο αργότερα, οι παίκτες του Conte πήραν το προβάδισμα ο Matri μετά από τη μπάλα του Quagliarella έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας, 2-1. Ο πρώην επιθετικός της Κάλιαρι στο 18ο λεπτό, ανταπέδωσε την πάσα του στον Quagliarella για να σκοράρει κάνοντας το 3-1.

Ο Quagliarella δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να πάρει μέρος στη δράση, εκτελεί ένα θεαματικό ανάποδο ψαλίδι από την σέντρα του Lichtsteiner, η οποία δεν έδωσε στον τερματοφύλακας καμιά δυνατότητα να την αποκρούσει κάνοντας το 4-1. Ο Conte σε αυτό το σημείο ανανέωσε λίγο τα πράγματα και στο 23η λεπτό, αντικαθιστώντας Buffon με Storari. Επτά λεπτά αργότερα, η Γιουβέντους χτύπησε τον αριθμό στόχος πέντε για το εγκεφαλικό επεισόδιο του ημιχρόνου. Πίρλο τροφοδοτεί τον Matri που στέλνει την μπάλα απαλά πάνω στην απέναντι γωνία για το 5-1.

Η δεύτερη περίοδος είδε μόνο τους Storari, Quagliarella και Matri να παραμένουν από την αρχική ενδεκάδα που αρχίσε. Μπήκαν στον αγώνα οι Motta, Bonucci, Barzagli και Grygera στην άμυνα, ενώ η μεσαία γραμμή αποτελούνταν από De Silvestro, Marrone, Giandonato και Pasquato.

Ο Matri ξεφεύγει από την παγίδα του τεχνικού οφσάιντ έντεκα λεπτά μετά την επανεκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου και με ένα πολύ καλό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της
Lucento. Μολονότι υπάρχουν ορισμένα ενθαρρυντικά στοιχεία που είδαμε από τους νέους στη μεσαία γραμμή Γιουβέντους, η ομάδα απέτυχε να φτάσει σε όλη τη δεύτερη περίοδο σε κάποιο ακόμα γκολ, και έτσι το 6-1 είναι το τελικό σκορ.

JUVENTUS 6-1 LUCENTO

Goal : Matri 3, Quagliarella 2, Pirlo 1 - Pavani.


Πρώτο ημίχρονο

Μπουφόν? Lichtsteiner, Sorensen, Κιελίνι, Ziegler? Krasic, Pazienza, Πίρλο, Marchisio? Quagliarella, Matri

Δεύτερο ημίχρονο

Storari? Motta, Bonucci, Barzagli, Grygera? Marrone, Giandonato, De Silvestro? Quagliarella, Matri

Δεν υπάρχουν σχόλια: