JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Βούτσινιτς - Γιουβέντους: τελειωμένη υπόθεση. Θα ανακοινωθεί σύντομα


Η εικόνα που βλέπετε είναι μόνο ένα μοντάζ ( αυτό αναφέρει ο Tuttosport ), βέβαια, ότι οι οπαδοί έχουν δημιουργήσει και δημοσιεύτηκε στο Facebook (η σελίδα «Μίρκο Βούτσινιτς σε μαύρο και άσπρο»), όπου ο ενθουσιασμός είναι υψηλά για τη νέα μεταγραφή της Γιουβέντους. Ναι, ο Μίρκο Βούτσινιτς είναι τώρα 'όπως όλα δείχνουν ένας παίκτης της Γιουβέντους.


O Μίρκο Βούτσινιτς ουσιαστικά είναι παίκτης της Γιουβέντους απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα για να το επιβεβαιώσει. Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα Sabatini , μιλώντας στο μικρόφωνο του «retesport» του ραδιοφωνικού σταθμού σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε την πρόοδο της συμφωνίας: ". Η συνάντηση με την Γιουβέντους για τον Βούτσινιτς καθορίζεται για την επόμενη μέρα" Λοιπόν, η συνάντηση ήδη παρουσιάσει, μεταξύ των δύο εταιρειών και ο δικηγόρος και ο Μαυροβούνιος επιθετικός έχουν έρθει σε συμφωνία επί της αρχής, αν και ορισμένες λεπτομέρειες παραμένουν σε εκρεμότητα. Το κόστος της μεταγραφής του από τη Ρόμα στη Γιουβέντους ανέρχεται σε περίπου € 15 εκατομμύρια, ενώ στον Μαυροβούνιο άσσο θα προσφερθεί τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 3,5 εκ ευρώ το χρόνο.

Η επισημοποίηση της μεταγραφής αναμένεται σε 48 ώρες ή κάτι παραπάνω, σύμφωνα με ότι μεταδίδεται ως τώρα τουλάχιστον από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης...
Τον παίκτη φέρεται να ήθελε πολύ ο Conte εκτιμώντας την τακτική ευελιξία του: μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό εξτρέμ αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης, κάτι άλλωστε που έχει κάνει με τον Spalletti στη Roma. Τώρα απομένει ο κεντρικός αμυντικός που όλες οι διαρροές δείχνουν να είναι ο Lugano.

3 σχόλια:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Μετά από αρκετά χρόνια η Juve θα έχει στην επίθεση της έναν παίκτη από την πρώην Γιουγκοσλαβία μετά τον Κοβάσεβιτς που τα παστέλονε ήρθε η σειρά του Βούτσινιτς, μακάρι να τα καταφέρει τόσο καλά όσο ο Ντάρκο, καλώς ήρθες Μίρκο.

Ανώνυμος είπε...

ti pastelwne re file o darko sth juve? 11 goal se 47 paixnidia einai "pastelwma"?
trelokefaloniths

Κωνσταντινος είπε...

Νομιζω πως εχει απολυτα δικαιο ο τρελοκεφαλονιτης κωστα,ο νταρκο ηταν κατα τη δικη μου αποψη 1 απο τις χειροτερες μεταγραφες της γιουβε.Νομιζω πως ο βουσινιτς ειναι πολυ καλυτερος παικτης και πολυ πιο ποιοτικος.