JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Conte: ισορροπημένο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Περιμένω με ανυπομονησία το ματς με την Parma στο νέο μας στάδιο


O Conte μίλησε για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και είπε : "To πρόγραμμα μου φαίνεται καλά μοιρασμένο αν και από την 9η ως την 13η αγωνιστική θα έχουμε πέντε παιχνίδια που απαιτούν πραγματικά πολύ δουλειά, με Fiorentina, Inter, Napoli, Palermo και Lazio". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Antonio Conte από τη Νότια Καρολίνα όπου βρίσκεται με την ομάδα ετοιμάζοντας την για το τελευταίο ματς της αμερικάνικης τουρνέ.

Αναφερόμενος στο πρώτο ματς στο Udine, ο Conte είπε : "θα είναι κάθε άλλο παρά απλό γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα μονταρισμένη και τώρα πια ευρωπαϊκού επιπέδου. Από την άλλη, με κίνδυνο να φανώ μπανάλ, δεν μπορώ παρά να θυμίσω ότι νωρίτερα ή αργότερα θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε όλες".

Τέλος, στο ερώτημα ποιο παιχνίδι περιμένει με μεγαλύτερη ανυπομονησία, αυτός που έχει ζήσει τόσες σημαντικές στιγμές με την ασπρόμαυρη φανέλα σε τόσα γήπεδα, ο Conte απάντησε συναισθηματικά στην αρχή και μετά, όπως όλη η Juve: "Mα, θα είναι τόσα τα μεγάλα ματς, οι έξοδοι στο Lecce (ιδιαίτερη του πατρίδα) και στη Siena (που ο ίδιος την ανέβασε στην Α τον Ιούνιο), παιχνίδια που για διαφορετικούς λόγους, για μένα έχουν μια ιδιαίτερη γεύση αλλά, περισσότερο από κάθε φορά περιμένω να παίξω την αναμέτρηση με την Parma, τη δεύτερη αγωνιστική, στο καινούργιο μας στάδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: