JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Διαλέγει μια εκ των Γιουβέντους ή Τότεναμ ο Βούτσινιτς

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να επιλέξει εντός των προσεχών ημερών ο Μίρκο Βούτσινιτς, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η “Tuttosport”, ο επιθετικός της Ρόμα θα έχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Αλεσάντρο Λούτσι, για να συζητήσει της προτάσεις που έχει στα χέρια του, με τις Γιουβέντους και Τότεναμ να είναι τα φαβορί για την απόκτησή του.

Η «Μεγάλη Κυρία» έχει κάνει την καλύτερη προσφορά τόσο στον Μαυροβούνιο στράικερ, όσο και στους «τζιαλορόσι», στους οποίους προσφέρει ως αντάλλαγμα και τον Μάρκο Στοράρι. Από την άλλη πλευρά και οι Τότεναμ και Μπλάκμπερν ικανοποιούν με τις προτάσεις τους ομάδα και παίκτη, ενώ το αγγλικό πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα για τον διεθνή φορ, αν και θα προτιμούσε σύλλογο που θα συμμετέχει στο Champions League, προϋπόθεση που δεν εκπληρώνει κανένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STH TOTTENHAM AGORI MOU... MAKRIA K AGAPHMENOI NA EIMASTE...

Κωνσταντινος είπε...

Μακαρι να παρουμε τον βουσινιτς και οχι τον ροσι(οχι οτι ειναι χειροτερος ) γιατι θα γλιτωσουμε χρημα το οποιο θα μπορεσουμε να το δωσουμε σε ποιο ποιοτικους μεσους και αμυντικους τους οποιους τους εχουμε περισσοτερο αναγκη απο 1 πολυ καλο σεντερ φορ(μη ξεχνατε πως εχουμε ηδη ντελ,τονι,ματρι,κουα που για μενα ειναι αρκετοι).Aυτη τη στιγμη θα επρεπε να κοιταζουν πως να κλεισουν ενα καλο αριστερο χαφ ενα μεσο και ενα αμυντικο που τους εχουμε περισσοτερο αναγκη παρα να φαμε ολο το καλοκαιρι ψαχνοντας επιθετικο.
Αποψη μου να μην παρουμε επιθετικο.

Dima είπε...

mages einai pextaras xreiazomaste rosi p einai pio dimiourgikos

magica juve είπε...

συμφωνω με κωνσταντινο...παιχταρας ο βουτσινιτς και εχει αποδειξει την αξια του στην ιταλια...ξερει και το πρωταθλημα...αν και γουσταρω πολυ ροσσι(περισσοτερο απο αγκουερο)...