JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Πρωταθλητής ο Κόντε»


Την ευχαρίστησή του για τον τρόπο που τον υποδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους εξέφρασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «Γηραιάς Κυρίας», ο Αντρέα Πίρλο.

Ο Ιταλός μέσος, ο οποίος μετακόμισε στους «μπιανκονέρι» από τη Μίλαν στις αρχές του καλοκαιριού, αφού δεν του ανανεώθηκε το συμβόλαιο από τους πρωταθλητές της Serie A, μίλησε παράλληλα και με κολακευτικά λόγια, για τον καινούργιο προπονητή του, Αντόνιο Κόντε.

«Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Μπαρντονέκια, είδα αμέσως πόσος ενθουσιασμός υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα, αλλά και σε μένα. Είναι ένα υπέροχο ξεκίνημα και τώρα είναι στο χέρι μας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας, μέσα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του 32χρονου χαφ, ο οποίος πρόσθεσε αναφερόμενος στον Αντόνιο Κόντε:

«Ο κόουτς ήταν ένας πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο και έναν πραγματικός νικητής. Έχει αποδείξει ότι έχει τα ίδια προσόντα και στην προπονητική. Από την πρώτη μέρα προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Η Γιουβέντους ήταν πάντα η ομάδα που έπρεπε να νικήσω, αλλά τώρα είμαι εδώ για να ζήσω ημέρες δόξας με τη φανέλα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: