JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σχεδιασμός τη Δευτέρα με Κόντε και Μαρότα.


Με την αγορά του Μίρκο Βούτσινιτς η Γιουβέντους έχει φτάσει στις έξι νέες αγορές: Pirlo ,Pazienza και Ziegler , χωρίς κόστος, και Lichtsteiner (10 εκατομμύρια), Vidal (10.2 εκ) και Vucinic (15 εκ). Έφυγαν, Melo και Sissoko , αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα τον αποχωρήσεων όπου υπάρχουν και άλλοι παίκτες στη σχετική λίστα.

Τη Δευτέρα στην Γιουβέντους σχεδιάζετε μια τεχνική συνάντηση με τη συμμετοχή του ΓΔ Beppe Marotta , Fabio Guild με τον προπονητή Antonio Conte . Ο στόχος είναι να εντοπιστούν οι όποιες αδυναμίες έχει εντοπίσει ο προπονητής και πρέπει να συμπληρωθεί και επίσης να δώσει λίστα με αυτούς που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν και να περικόψει την ομάδα, ειδικά σε κάποια τμήματα.

Η επόμενη αγορά θα είναι πιθανώς ένα κεντρικό αμυντικό και το ζεστό όνομα είναι πάντα αυτό του Ντιέγκο Λουγκάνο .Η Γιουβέντους δεν βιάζεται, διότι θα πάρει τον Ουρουγουάη χωρίς κόστος: τα 3,5 εκατομμύρια ρήτρα θα μπορούσε να ακυρωθεί εάν υποβιβαστεί η Φενέρμπαχτσε. Περιμένοντας να γνωρίζουν την εξέλιξη αυτής της ιστορίας, σας κρατήσει ζεστό διαδρομές που οδηγούν σε Rhodolfo (San Paolo) και ιδιαίτερα Coates (Nacional Montevideo), 20 ετών Ουρουγουανός με κόστος κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται ο νέος Τιάγκο Σίλβα. Πιο κάτω στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς υπάρχουν τα ονόματα των Alex της Τσέλσι, Rolando της Porto και Kjaer της Wolfsburg .

Με την προσθήκη κεντρικού αμυντικού στη άμυνα της, τότε, η Γιουβέντους θα κυνηγήσει και το τελευταίο στοιχείο που πρέπει να προστεθεί στην ομάδα για να έχει όλα τα όπλα που θέλει ο Conte : έναν παίκτη για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Το φαβορί είναι ο Diego Perotti της Σεβίλλης, αλλά η συμφωνία είναι περίπλοκη, διότι η ισπανική ομάδα δεν θέλει να τον πουλήσει. Ο Βάργκας παραμένει μια καλή εναλλακτική λύση, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση της Δευτέρας.

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Για τον βουσινιτς τα εχουμε πει,πολυ καλη επιλογη.
Τωρα για κεντρικο αμυντικο, κοατες (πολυ καλος και εξελιξιμος,το λεω γιατι τον εχω παρακολουθησει σε καποιους αγωνες)και κτζαερ για εμενα ειναι οι καλυτερες επιλογες,συν τον μποκετι που για να ειμαι ειλικρινης του εχω πολυ αδυναμια και θα ηθελα να τον δω στα ασπρομαυρα, οι αλλοι ειναι να ΄χαμε να λεγαμε.Για αριστερο χαφ,αζαρντ(παρτε τον να κανουμε το κατι παραπανω,παιζει και οργανωτης πισω απο τους επιθετικους),ματα(απο τους αγαπημενους μου χαφ,με ρητρα 15 εκ) και στο τελος βαργκας και μπαστος.

Xristos είπε...

GIA AMYNA THA ITHELA BOCCHETTI KAI AN DEN GINEI AFTI I METAGRAFI TOTE TON GASTALDELLO TIS SAMPDORIA POU EINAI DIKO MAS PAIDI KAI O MAROTA TON KSEREI KALA