JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Mauro German Camoranesi.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Σήμερα είναι η σειρά αυτών που πήραν λιγότερο χρόνο για να μπείτε σε ένα από τα αστέρια στο νέο γήπεδο: ο Mauro German Camoranesi. Μεταξύ των 50 αστεριών της Γιουβέντους, ο Ιταλο-Αργεντίνος ήρθε στην ομάδα το 2002. Από τη Βερόνα.

Χάρη στη φαντασία του, την ντρίμπλα του, τις ιδιότητές του:. Αρετές του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής και των θεμελιωδών αρχών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα σε μια περίοδο που στην ομάδα προπονητής ήταν ο Μαρτσέλο Λίπι. Από την πρώτη σεζόν κέρδισε το σκουντέτο και πήρε μέρος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάντσεστερ, έπαιξε από το πρώτο λεπτό και ήταν από τους καλούς εκείνου του αγώνα, αλλά όμως η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει το κύπελλο. Η απόδοσή του ωθεί την Ιταλική Ομοσπονδία να ανοίξει εκ νέου το κεφάλαιο "ιθαγενείς", μετά 40 χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξε στην εθνική παίκτης άλλης ιθαγένειας : ο Angelo Benedicto Sormani. Με αποτέλεσμα να γίνει μέλος στην εθνική ομάδα της Ιταλίας από το 2003.

Ακόμη και με την έλευση του Φάμπιο Καπέλο ως προπονητή της Juventus, το 2004, διατηρεί την αποδοτικότητά του. Παίζει κατά μέσο όρο πάνω από 40 παιχνίδια ανά σεζόν και βοηθά την ομάδα να κερδίσει άλλα δύο πρωταθλήματα (2005, 2006). Το 2006 είναι άλλο ένα έτος για να θυμόμαστε. Επιστροφή στην εργασία με την Εθνική ομάδα του Μαρτσέλο Λίπι και τη βοηθά να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: