JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο δεκάλογος του Λουτσιάνο Μότζι.


Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο λόγω calciopoli, όμως αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να σχολιάζει το calcio. Ακολουθεί το top 10 από τις ατάκες του Λουτσιάνο Μότζι.


10. «Ο Μαραντόνα πάντα ήταν άρρωστος πριν την προπόνηση» Ο απόλυτος σταρ επί των ημερών του Λουτσιάνο Μότζι στην Νάπολι ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως η προπόνηση, δεν ήταν το δυνατό του σημείο. «Συνήθιζε να μην νιώθει καλά όταν ερχόταν η ώρα για την προπόνηση. Δέκα λεπτά πριν το πρόγραμμα ο μάνατζέρ του τηλεφωνούσε και έλεγε. Ο Ντιέγκο δεν μπορεί να έρθει στην προπόνηση, ο Ντιέγκο δεν νιώθει καλά».


9. «Κορόιδεψα την Ιντερ για τον Ντομορό» «Το 1999 πήγα να δω έναν παίκτη της Μαρσέιγ και πρόσεξα ότι εκεί ήταν και ένας σκάουτ της Ιντερ για τον ίδιο λόγο. Επρεπε να τον αποπροσανατολίσω. Είδα τον Σιρίλ Ντομορό να παίζει και ξεκίνησα να τον εξυμνώ έτσι ώστε ο σκάουτ της Ιντερ να με ακουεί. Μέσα σε μία εβδομάδα οι εφημρίδες άρχισαν να τον συνδέουν με τους Νερατζούρι και τελικά τον απέκτησαν. Τελικά αποδείχνει ένας μετριότατος παίκτης».


8. «Ολοι αθώοι ή όλοι ένοχοι στο calciopoli» Παρότι η Γιουβέντους και ο Lucky Luciano κρίθηκαν ένοχοι και για τα δύο σκάνδαλα που έπληξαν τα τελευταία δύο χρόνια το ποδόσφαιρο, ο 74χρονος συνήθιζε να πιστεύει ότι αυτές οι καταστάσεις δεν είναι τίποτα άλλο από μία «φάρσα». Ο Μότζι εξέφραζε την άποψη ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Ιντερ, Μάσινο Μοράτι, βράζουν στο ίδιο καζάνι. «Το πράγμα είναι απλό. Ολοι είναι ένοχοι ή όλοι είναι αθώοι. Σε αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι όλοι είναι αθώοι».


7. «Τέλειος για τσίρκο ο Λαμέλα» Από την καυστική κριτική του Μότζι δεν ξέφυγε η Ρόμα και η τελευταία της μεταγραφή, Ερικ Λαμέλα, για τον οποίο δεν είπε και τα καλύτερα. «Η Ρόμα έχει μερικούς ενδιαφέροντες παίκτες, όπως ο Λαμέλα. Κάνει ό,τι θέλει με την μπάλα στα πόδια, οπότε θα ήταν τέλειος για ένα τσίρκο. Το τι θα κάνει στη Serie A, είναι ένα άλλο ζήτημα».


6. «Ο Μουρίνιο θα μπορούσε να είναι δικηγόρος μου» Οι διαδοχικές διαμαρτυρίες του Ζοζέ Μουρίνιο για τη διαιτησία, όταν ο Πορτογάλος ήταν στο τιμόνι της Ιντερ, προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην παράγοντα της Γιούβε, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση. «Ο Μουρίνιο θα μπορούσε να είναι ο δικηγόρος μου. Είναι αυτός που δείχνει περισσότερο από κάθε άλλον τις αλλαγές στο calcio. Παρότι βρίσκεται σε μία ομάδα όπως η Ιντερ, που ευνοείται τόσο καθαρά από τους διαιτητές, καταφέρενει να βρει τρόπο να διαμαρτυρηθεί».


5. «Η Μίλαν φέρεται στον Ροναλντίνιο, σαν σε μωρό» Μετά από αγώνα της Μίλαν στον οποίο ο Ροναλντίνιο έπαιξε για μόλις τρία λεπτά τον Νοέμβριο του 2010, ο Μότζι τα έσωσε στους Ροσονέρι για τον τρόπο που φέρονται στον Βραζιλιάνο σταρ. «Η Μίλαν είναι η πιο τεχνική ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Ροναλντίνιο έπαιξε μόνο τρία λεπτά. Ο Αλέγκρι δεν μπορεί να του συμπεριφέρεται έτσι. Ο Ροναλντίνιο είναι ένας πρωταθλητής, όχι μωρό».


4. «Το ιταλικό ποδόσφαιρο πέθανε» Μετά την αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας στο μουντιάλ του 2010, στον Μότζι δεν άρεσαν οι κατηγορίες σε βάρος της Ιντερ και έβαλλε κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, Τζανκάρλο Αμπέτε, τον οποίο κατηγόρησε ως υπεύθυνο για την καταστροφή του ιταλικού ποδοσφαίρου. «Το να τα βάζουμε τώρα με τον Αμπέτε θα είναι σαν να βγάζουμε το τελευταίο τούβλο από ένα σπίτι το οποίο έχει ήδη πέσει. Επαναστατούμε κόντρα σε παράλογες αποφάσεις ενός ανθρώπου, ο οποίος σιγά σιγά σκοτώνει το ποδόσφαιρό μας. Κάποιος να μας σώσει».


3. «Η Ιντερ αυτοκτόνησε με την πώληση του Ιμπραΐμοβιτς» Δεν μπόρεσε ποτέ να χωνέψει την απόφαση της Ιντερ να πουλήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σαν μέρος του deal με την Μπαρτσελόνα για τον Σαμουέλ Ετό. Ο Μότζι θεωρούσε τον Ιμπρα αναντικατάστατο, όμως έκανε λάθος. Εναν χρόνο μετά, ο Καμερουνέζος πανηγύρισε το τρεμπλ με τους Νερατζούρι, ενώ ο Σουηδός, έχασε τη φανέλα του βασικού στο «Καμπ Νόου». «Η Ιντερ αυτοκτόνησε πουλώντας τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πούλησαν τον ηγέτη τους. Ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και αν η ομάδα δεν παίζει καλά».


2. «Εκανα την Ιταλία να κερδίσει το μουντιάλ» Μετά την πολύ σκληρή κριτική από τον Τύπο για την συμμετοχή του στο calciopoli, ο Μότζι αποφάσισε να δώσει μία μεγάλη απάντηση. Δήλωσε ότι η Ιταλία κατέκτησε το παγκόμιο κύπελλο του 2006 χάρη στους παίκτες που ο ίδιος είχε φέρει στην Γιουβέντους. «Ημουν αυτός που έφερε δέκα παίκτες και τον προπονητή στην Εθνική ομάδα και ήμουν αυτός που έκανε την Ιταλία να κατακτήσει το μουντιάλ».


1. «Η Ιντερ θέλει calciopoli για να ξαναπάρει τίτλο» Οι επιτυχίες τη Ιντερ στην Serie A σταμάτησαν το 2011, όταν η Μίλαν κατέκτησε το Scudetto και ο Μότζι προέβλεψε ότι οι Νερατζούρι δεν πρόκειται να κατακτήσουν κάτι σύντομα. «Η Ιντερ τελείωσε. Ο,τι κατάφεραν χάρη στο calciopoli, τελείωσε. Για να καταφέρει ξανά κάτι ο Μοράτι χρειάζεται ένα καινούριο calciopoli».


6 σχόλια:

Dima είπε...

are mogi makari na vreis t dikio s gt pistevw oti eisai o monos p mporei na anastisi tn megali kiria

Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vero Juventino είπε...

Mazi sou Dima...epishs pisteuw oti geniko dieu8hnth san ton Moggi sthn JUVE den 8a 3anadoume pote dustuxws.

Xristos είπε...

MIA XARA TA LEEI

Dima είπε...

re o anthrwpos efere marantona stn napoli...einai theos

Vero Juventino είπε...

Kai oxi mono...edw mesa se mia nuxta eixe ferei cannavaro kai ibrahimovic xwris kanenas apolutws na parei eidhsh..